WKND - 19

*liput festareille saatu

Moikka!

Olin hyvän ystäväni Johannan kanssa Weekendeillä. Sain somejulkaisuja vastaan Vip-liput meille, mutta loppujen lopuksi ei me niistä hirveämmin hyödytty. Jotkut ovat saattaneet lukea Iltalehdestä artikkelin, jossa kerrottiin että oikeastaan ainoat hyödyt mitä Vip-lopullinen hyöty oli oma, nopeampi sisäänkäynti, omat vessat ja oma anniskelu (tosin, sielläkin jonot venyivät monesti todella pitkiksi). Uutisessa haastateltavana ollut nainen kertoi, että VIP-lipullinen ei hyötynyt esimerkiksi jatkoilla mitenkään. Mun mielestä Vip-alue oli pienoinen pettymys, koska alueella ei mm ollut oikeastaan ollenkaan tehty varjopaikkoja jotka olisivat olleet enemmän kuin tarpeen kyseisenä viikonloppuna. Mutta Vip-sisäänkäynti toimi kyllä hyvin ja sieltä pääsi todella nopeasti sisälle alueelle.

Mielestäni parhaimmat keikat ehdottomasti veti Gettomasa, Armin Van Buuren, Tungevaag & Raaban sekä Alan Walker. Mutta kaikki esiintyjät mitkä katsoimme, ei tuottanut oikeastaan ollenkaan pettymyksiä, joten senkin puolesta viikonloppu oli onnistunut.

Tykkäsin mun viikonlopun lookeista todella paljon ja tuo pieni reppu oli suuri pelastus. Sain nimittäin mm. vesipullon sinne, joten kädet olivat vapaana eikä tarvinnut huolehtia että pullo hukkuisi tai unohtuisi jonnekin. Ensimmäisenä päivänä päälle päätyi mustat biker shortsit, Calvin Kleinin bralette sekä vähän pidempi läpi näkyvä paita (vasemman puoleinen kuva). Kumpanakin päivänä mulla oli jalassa bikerbootsit, jotka oli erittäin hyvä valinta koska niillä on hyvä kävellä sekä niiden kanssa ei tarvinnut murehtia että ne menisi likaiseksi. Lauantaina ensin päällä oli cropattu offshoulder - paita, jossa oli pitkät hihat, mutta se osoittautui liian kuumaksi joten vaihdoin sen cropattuun tuubimalliseen toppiin. Sen lisäksi halusin laittaa hameen sekä hatun päähän. Tämä oli näistä kahdesta asusta mielestäni kivempi ja äitinikin kehui tätä asua (oikean puoleinen kuva).

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit