Treenien pelastus

Moikka!
Tänään kerron teille tuotteesta, joka pelasti kirjaimellisesti mun treenaamisen. Sain Sudio Swedeniltä testiin heidän uusimman kuulokemallin. Kyseessä on bluetooth-kuulokkeet, jonka takia näistä tuli ehdoton suosikki treenaamisessa. Tiedän etten ole ainut, jota ärsyttää kuulokkeiden johdot esimerkiksi kyykyssä tai mavessa. Johto sotkeutuu tankoon ja kuulokkeet tippuvat päästä pois. Näissä kuulokkeissa sitä ongelmaa ei ole! Rakastuin Sudion tyyliin paketoida paketit. Tämä menisi ihan täydellisesti lahjapakettina, jos olisit antamassa jollekkin kyseisen merkin kuulokkeet lahjaksi. Paketin sisältä löytyi pieni pakettikortti, joten vielä parempi!

Sudion pakkaamisesta tulee mieleen vähän Apple. Yksinkertaista, mutta modernia ja tyylikästä. Tämän uusimman malliston nimi on TRE ja se on luotu aktiiviseen elämän tyyliin. Kuulokkeet painavat 35 grammaa, joten ei paljon mitään. Bluetoothin kantavuus näissä on 15 metriä, joten voit jättää puhelimesi lataukseen johonkin salin nurkkaan ja mennä toiselle puolelle tekemään omaa treeniä kuunnellen samalla musiikkia. Mielestäni todella hyvä asia näissä on se, että akun täyteen lataus kestää ainoastaan puolitoista tuntia ja akku kestää yhdeksän tuntia. Kuulokkeissa on todella hyvä äänenlaatu, eikä ääni särise vaikka äänenvoimakkuus olisikin hieman korkeammalla.
Sudion sivuilla sanotaan kuulokkeiden olevan asuste aktiiviseen elämän tapaan ja sitä se kyllä on! Jokaisessa värissä on ruusukultaiset yksityiskohdat, jotka näyttävät todella kivalta! Sen lisäksi korvakappale on todella tukeva, koska se sisältää siivekkeen, joka pitää kuulokkeen paikoillaan. Pakkauksen mukana tulee kolmea eri kokoa korvakappaleita, joten eiköhän jokaiselle löydy oikea koko.
Ruusukultainen teema jatkuu paketin mukana tulleessa kuulokkeiden säilytyspussissa. Kyseessä on pieni nahkainen pussukka, minne kuulokkeet saa laitettua nätisti. Näin ne eivät hajoa esimerkiksi laukussa ollessa! Voin sanoa, että kyllä mä näistä voisin maksaa 99e, mitä nämä maksaa Sudion sivuilla. Mutta teidän ei tarvitse sitä hintaa maksaa näistä kuulokkeista tai mistään muistakaan, koska mulla on teille alennuskoodi. Koodilla "NOORAH15" saatte koko tilauksesta -15% pois, sekä ilmaisen pikatoimituksen Suomeen. Miettikää kuinka hyvä diili. Maksatte ainoastaan 74.25e todella hyvänlaatuisista kuulokkeista + te saatte ne vielä pikatoimituksella Suomeen. Suosittelen tarttumaan tilaisuuteen!
Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Näyttävätpä kuulokkeet kivoilta! Olen etsinyt itsekkin pitkään kuulokkeita, jotka pysyisivät hyvin päässä lenkillä ja porrastreenissä. Nämä vaikuttavat kelpo vaihtoehdolta, eikä hintakaan loppupelissä ole edes paha! Pitää pistää harkintaan!
Anonyymi
,
Olen kuullut todella paljon hyvää näistä Sudion kuulokkeista ja nyt tämä postaus vielä vakuutti mut! Nyt pitää oikeasti harkita jonkun mallin tilaamista!
Maija
,
Mulla on nämä kuulokkeet ja voin niin samaistua sun kanssa! En tiedä mitään parempaa mavessa tai kyykyssä kuin se, ettei kuulokkeet tipu päästä vaan ne pysyvät oikeasti todella tukevasti!
Miisa
,
Olen miettinyt ostavani poikaystävälle lahjaksi uudet kuulokkeet, koska siinä on ihminen joka treenaa kanssa ihan hulluna. Taidanpa harkita näitä tai jotain muuta mallia Sudion sivuilta!