THIS OR THAT - Summer Edition

Moikka!

Tytin blogista bongasin This or That -haasteen kesäversion. Olen tosiaan yhden tälläisen jo tehnyt tänne blogin puolelle mutta tämä kesäversio vaikutti todella hauskalta. Sen lisäksi saatte pitkästä aikaa kunnon asukuvia, en edes muista milloin viimeksi olen kunnollisia asukuvia julkaissut täällä.

Hattu vai aurinkolasit?

Omistan ainoastaan yhden "kesähatun" ja sekin on mun lippis, jota käytän lenkeillä ja ulkotreenejä tehdessä. Aurinkolasit ovat enemmän mun juttu.

ätelö vai mehujää?

Pienenä rakasti mehujäitä, mutta jossain vaiheessa kyllästyin niihin. Jäätelöitä löytyy niin paljon eri vaihtoehtoja, joten niihin ei oikein kerkeä edes kyllästymään.

Mansikat vai vesimeloni?

Tässä valitsen molemmat sen takia, koska rakastan kumpaakin vaihtoehtoa. Mansikat ovat ihania esimerkiksi rannalle eväänä, mutta vesimeloni on ihanan raikasta.

Sandaalit vai paljaat jalat?

Mä oon pienestä pitäen kulkenut paljain jaloin kaikkialla. Milloin asfaltilla ja milloin sorihiekalla. Nykyäänkin mut voi spotata paljain jaloin jos vain on mahdollisuus olla ilman kenkiä.

Ranta vai allas-alue?

Viihdyn enemmän rannoilla, okei voi johtua siitä että en hirveemmin matkustele. Mutta kuitenkin rannalla ollessa on omanlainen fiilis ja tunnelma. Sen lisäksi kloori alkaa kutittaa mun ihoa todella paljon, joten uima-altaat ovat vähän nounou mun osalta..

Bikinit vai uimapuku?

Oon uinut bikineillä varmaan kutosluokasta lähtien. Toki voisin kuvitella ostavani itselleni täksi kesäksi uimapuvun, kunhan löytyisi mieluinen ja sellainen joka istuisi hyvin päälle.

Jäätee vai jääkahvi?

Jos juon kahvia, se on normaalisti jonkinlainen frapino. Muuten en ole kahvin suurin ystävä. Mutta kahviloiden jääteet ovat suurta herkkua. Toki kaupasta ostettu jäätee menee myös, jos se on vaan tarpeeksi kylmää.

Hame vai shortsit?

En osannut valita näistä jompaa kumpaa. Yhtenä päivänä tuntuu hyvältä pukea hame päälle ja toisena päivänä shortsit. Mutta jos olisi pakko valita jompikumpi, niin ehkä tää hiukan shortsien puolelle kääntyisi.

Kaupunki vai luonto?

Tää oli mulle helppo valinta. Oon kasvanut 17 vuotiaaksi luonnon keskellä, joten ei tarvinnut kauaa miettiä kumpi on itelle tärkeämpi. Toki nykyään asun kaupungissa ja tässä on hyvät puolensa. Mutta luonnossa oleminen on silti joka kerta ainutlaatuista.

Auringonlasku vai auringonnousu?

Rakastan katsoa auringonlaskua, varsinkin jos taivaankansi värjääntyy kauniin väriseksi. Auringonnousukin voi olla kauniin näköinen, mutta auringonlaskussa on jotenkin niin spesiaali tunnelma.

Jos sun blogista löytyy tämä kyseinen haaste tehtynä tai aiot tehdä tämän niin linkkaa ihmeessä minulle! Käyn lukemassa sun vastaukset, koska näitä on aina mielenkiintoista lukea. Jos et kirjoita blogia, niin voit kommentoida alle muutamista kohdista sun valinnat!

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

stepstoselflove
stepstoselflove,
Hahaa, ei vitsi mä en kestä!! Oon kaikista muista paitsi jäätee/jääkahvi kohdasta sun kanssa samaa mieltä:D<3 Tosi kauniita kuvia susta, niin upea olet<3
nouw.com/stepstoselflove
noorahakanen
noorahakanen,
Hahah💗 Ja kiitos💗
nouw.com/noorahakanen