Tampere 16.9.2017

Moikka!


Kirjoitan tätä postausta teille tällä hetkellä bussista. Olen siis matkalla takaisin Jyväskylään. Mä en oikeasti tiedä kuinka voisin kuvailla mun fiilistä tällä hetkellä. Siihen ei riitä sana onnellinen, koska tunne tällä hetkellä on niin paljon suurempaa.


Tosiaan järjestettiin muiden bloggaajien kanssa miitti Tampereella. Tosi moni joutui perumaan tulemisen, mutta oli meitä silti tehokas 10 hengen porukka. Alkuun oli pieni jäätyminen kaikilla, mutta kyllä se siitä rikkoutui ajan kanssa. En ole varma keneltä idea tähän miittiin tuli, mutta pian oli jo päivä ja paikka sovittuna. Tampere valikoitui meidän miittipaikaksi sen takia, koska se on suhteellisen keskellä kaikkea.

Takki: Nelly.com Farkut: Lee Kengät: Nelly.com (sen lisäksi beigeä neule: Gina Tricot)

Lähdin tosiaan Jyväskylästä vähän ennen 11 ja samalla bussilla minun kanssa tuli myös toinen bloggaaja. Oli mukava keretä vähän tutustumaan jo johonkin matkalla, ettei sitten paikan päälle kaikki ole aivan tuntemattomia. Keskustorilla näimme muutaman bloggaajan ja suuntasimme kahville Sokokseen. Voin sanoa että en ole ikinä juonut niin taivaallista vaniljajäälattea. En kestä.

Loput bloggaajat näimme Keskustorilla ja siitä suuntasimmekin sitten Finlaysonin Classic Dineriin syömään. Ruokailun yhteydessä tutustuikin paremmin kaikkiin ja kyllä meistä yllättän kova ääni lähti. Ruoka oli todella hyvää ja täyttävää, joten iso plussa siitä! Ruuan jälkeen lähdimme kuvailemaan Näsinlinnalle, josta tämän postauksen asukuvat ovat otettu. Nyt voin katkerana sanoa, että Jyväskylässä ei ole mitään hienoa kuvauslokaatiota verrattuna Tampereeseen. Tampereella on todella paljon vanhoja kivirakennuksia ja isoja kartanoita. Tämä Näsinlinna oli todella upea paikka pienen kukkulan päällä. Postauksen lopussa on pieni "fiilistelyvideo" reissusta, niin näette siitä paremmin tämän paikan.

Muutamalla tytöllä lähti kyydit kuuden ja seitsemän välissä, joten jouduimme lähtemään Näsinlinnalta ajoissa kävelemään. Itseasiassa minunkin olisi alunpitäen pitänyt lähteä eilen takaisin Jyväskylään, mutta meninkin hyvälle ystävälleni yöksi. Kun olimme saattaneet tytöt, lähdimme Tornihotelliin yksille. Tai itse en kerennyt siellä olemaan kuin vajaan tunnin, joka jäi vähäsen harmittamaan. Olisi ollut niin ihana istua tyttöjen kanssa iltaa. Se Tornin baari oli todella upea. Kerros 25 ja voin sanoa, että sieltä näki todella pitkälle.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jenni,
Ihanan postauksen oot tehny miitistä! Toivottavasti tosiaan järjestetään lisää miittejä, sillä oon ehdottomasti mukana!:)
www.jennislullaby.blogspot.fi
Niina
,
Oi vitsit kui kivalta tuo teidän kuvauspaikka on näyttänyt!
Anonyymi
,
Mä en tajua kuinka upea nainen sä olet! <3
Reetta
,
Vau mitä kuvia susta on taas otettu! Oot jotenkin niin luotu tuohon kameran eteen!
Milla
,
Oii kuinka kivalta tuo teidän miitti on kuulostanu ja tuo fiilistelyvideo oli kyllä tosi kiva idea! Olisi kiva nähdä jatkossakin vaikka treenivideoita sinulta! 😊
Nimetön
,
Näytät joissakin noista kuvissa jotenkin pyöreämmältä kuin normaalisti. Toki ymmärrän että tuo takkikin sen tekee! Ei siis millää pahalla
Aino Axberg,
Vaikutti tosi kivalta toi teidän miitti!
ainoaxberg.blogspot.fi
Emmi,
Teillä vaikuttaa olleen kiva päivä, näihin ois niin kiva osallistua aina itsekin 😊 jään myös lueskelemaan sun blogia!
emmikristiinan.blogspot.fi/