Tammi- ja Helmikuun suosikkinostot


En tiedä miten, mutta tämä alkuvuosi on mennyt jotenkin ihan silmänräpäyksessä. Helmikuu alkaa olemaan jo lopuillaan ja pikkuhiljaa vuodenajoissakin käännytään kevään puolelle. Tosin minua itseäni se ei haittaa, koska tykkään siitä kun valoa riittää päivässä kauemmin ja kesä lähestyy. Halusin aloittaa blogini puolella ns. postaussarjan, jossa kuukausittain tai joka toinen kuukausi käsittelen menneen kuukauden/kuukausien suosikkeja kategorioittain. Olen aiemmin tykännyt näitä suosikkipostauksia tehdä, joten ajattelin että tämä olisi kiva lisä blogiini.
Kauneus: Näiden kahden kuukauden aikana olen käyttänyt yllättävän vähän meikkiä, oikeastaan vain silloin kun olin juhlimassa vanhempieni 50v synttäreitä (niistä on itseasiassa tulossa postausta) tai kun olen ollut kavereiden kanssa ulkona. Mutta yksi kauneustuote on silti ollut kutakuinkin päivittäisessä käytössä ja se on NYX:n Worth the Hype -ripsiväri. Etsin pitkään ripsiväriä, joka pitää taivutuksen koko päivän ja tekee ripsistä pitkät ja tuuheat. En muista kenen tubettajan videolta bongasin tämän ripsivärin, ostin testiin ja kirjaimellisesti rakastuin.


Vaate/Asuste: En tiedä miten ja miksi, mutta kaikki hiuspannat ja scrunchiet on vienyt mun sydämen. Tarviiko tätä edes enempää selitellä, niin helppo tapa lisätä pieni yksityiskohta mahdollisesti muuten yksinkertaiseen ja ehkä jopa tylsään asuun.
Sarja: Mun kaverit käskivät mua aloittaa tämä sarja jo vuoden 2018 lopulla. Reilu vuosi myöhemmin päätin antaa kunnon mahdollisuuden tälle sarjalle ja voin sanoa että olen jäänyt koukkuun. Kyseessä on sarja nimeltä Syke. En tiedä vaikuttaako siihen että jäin koukkuun, minun sairaanhoitajaopinnot koska sarjassa syvennytään sairaalatyöskentelyyn ja vahvasti myös sairaanhoitajien työhön. Jos olet miettinyt kyseisen sarjan katsomista niin Yle Areenasta löytyy kaudet 1-4 ja kaudet 5-6 Ruudusta sekä kausi 7 näkyy maksullisena Ruutu+:ssa, jonne ilmestyy joka perjantai kaksi uutta jaksoa.

Elokuva: To all the boys P.S. I still love you. Mä rakastan välillä katsoa rakkaushömppäleffoja varsinkin yksin, en tiedä miksi. Olin nähnyt tästä elokuvasta ensimmäisen osan To all the boys I've loved before ja eräs viikonloppuilta huomasin, että toinen osa oli tullut Netflixiin. Päätin kattoo sen ja tykkäsin todella paljon. Just sellanen aivot narikkaan elokuva, joka sai hyvälle tuulelle.

Kappale: Halsey - You should be sad. Kuulin tän kappaleen ensimmäisen kerran radiosta ja silloin mietin, että mikähän kappale oli kyseessä. Unohin kuitenkin kappaleen ja viimeksi kun olin menossa Jyväskylään, kappale tuli vastaan eräällä soittolistalla. Siitä asti se on ollut mun omalla soittolistalla ja päivittäisessä kuuntelussa. En tiedä mikä tässä iski, mutta jokin.

Rutiini: Oon huomannut, että vuoden vaihteen aikaan mun iltarutiineihin liittyi aktiivisemmin venyttelyt ja kehonhuolto. Kun pelasin lento- ja jalkapalloa aktiivisesti, meille painotettiin venyttelyjen tärkeys ja silloin sitä teki suhteellisen aktiivisesti. Tietysti olisi voinut vielä aktiviisemminkin tehdä. Mutta olen iloinen siitä, että nyt vajaat kaksi kuukautta olen oikeasti venytellyt joka ilta ja rullaillut paikkoja tarpeen vaatiessa auki.

Fiilis: Hmm.. Mun fiilikset näiltä kahdelta kuulta on aika sekavat. On ollut todella hyviä päiviä, tuntunu että kaikki onnistuu ja oon ollut yhtä hymyä. Mutta on ollut todella huonojakin päiviä, jolloin tuntuu ettei mikään onnistu. Mutta jos kokonaisfiilistä miettii, niin kyllä se luojan kiitos kääntyy positiivisemman puolelle. On ollut paljon asioita, jotka saanut hyvälle tuulelle ja muutenkin elämä on loppujen lopuksi ollut ihan jees.


Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit