Suosikkeja; syötävää ja materiaalia

Moikka!
Lupailin tuossa kirjoitella suosikkeja, jotka ei ole kosmetiikkasuosikkeja. Nyt te saatte sen, mitä lupasin. Tässä on neljä suosikkia jotka ovat tällä hetkellä ehdottomia lemppareita. Yksi tässä on syötävää mutta loput ovat materiaalia. Mennään katsomaan mun tämän hetken ehdottomat lempparit.
Ensimmäisenä suosikkina on Versa Grippsit. Tässä on tuote, jonka suhteen olin TODELLA ennakkoluuloinen. Ihan turhaa. Näiden avulla olen saanut selkätreenissä esimerkiksi ylätaljan menemään suoraan selkälihaksille, koska näiden kanssa ei tarvitse puristamiseen keskittyä niin paljoa. Sen lisäksi esimerkiksi sumomavessa tein uudet enkat ensimmäisessä jalkatreenissä missä näitä käytin. Joten vahva suositus grippseille! Näitä löytyy monilta eri merkeiltä, tämä merkki on hieman kalliimpi, mutta silti hyvät!
Kukaan ei välttämättä arvaisi näiden housujen merkkiä, koska ei ole tyypillisimmät housut kyseiseltä merkiltä. Nämä ovat siis Gymsharkin treenitrikoot 3/4-lahkeella. Tykkään tästä kuviosta todella paljon sekä se on myös plussaa, että pepun kohalla on vahvikkeet ettei varmasti näy kyykätessä tai muuta vastaavaa liikettä tehdessä läpi. Näissä on todella matala vyötärö, joka on hieman huono puoli joissain liikkeissä, mutta muuten nämä istuvat todella hyvin päälle!
Kolmantena ja viimeisenä materiaalisuosikkina on nämä Niken kengät, jotka löysin alennusmyynneistä. Ajattelin ensiksi näitä ulkokäyttöön (olen kyllä käyttänyt näitä myös ulkona), mutta salilla nämä toimivat myös todella hyvin! Nämä ovat todella kevyet ja esimerkiksi jalkaprässissä toimivat hyvin, koska pohja joustaa tietysti mutta ei liikaa!
Viimeisenä suosikkina on Ruispalojen Ohut Herkku -ruisleipä. Olen aina tykännyt ruisleivästä, mutta tähän mä suoraa sanottuna rakastuin. Mä en tajua mikä tässä maistuu niin erilaiselta kuin tavallisessa ruisleivässä. Onko se, että tämä on puolet ohuempaa kuin tavallinen ruisleipä. Mutta suosittelen ostamaan, jos olet miettinyt tämän testaamista!
Toivottavasti tykkäsitte postauksesta! Ensi viikolla on tulossa uutta treenipostausta, joten olkaa kuulolla. Mutta seuraava postaus tulee jo sunnuntaina, joten me näemme silloin!
Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Sun kuvaustyylissä on jotain tavallaan uskomattoman upeeta! Aina niin freesit kuvat, keep going!
Netta
,
Mäki oon rakastunut tohon ruisleipään! En nykyään muuta ostakkaa kaupasta kuin tota, onha se toki vähän kalliimpaa mutta silti!
Niilo
,
Itellä ollu jo reilu vuoden ajan Versa Grippsit käytössä ja oon huomannut niin paljon tuloksia paremmin. Sarjapainot noussu huomattavasti, kun ei tarvi stressata puristusvoiman riittämistä! Mut sulle tsemppiä treenaamiseen ja tulevaan kisakoitokseen, sit kun sen aika on!
nooraemilia,
Ne on kyllä hyvät jalassa! En kadu yhtään niiden ostoa!
nooraemiliablog.wordpress.com
nooraemilia,
Voi kiitos paljon! Itsekkin tykkään näiden valoisuudesta todella paljon!
nooraemiliablog.wordpress.com
nooraemilia,
Suosittelen ostamaan! Tietysti noita vastaavia löytyy esimerkiksi Tafferilta, joiden vetoremmit maksaa muistaakseni 45e! 😊
nooraemiliablog.wordpress.com
nooraemilia,
Voi kiitos paljon! 😊
nooraemiliablog.wordpress.com
nooraemilia,
Et oo ainut! Nykyään tykkään myös paahtaa sitä, joten siitä tulee ihanan rapeeta! 😊
nooraemiliablog.wordpress.com
nooraemilia,
Joo itekkin huomannut et sarjapainot noussut versagrippsien myötä! ja kiitos paljon, tsemppiä tässä kyllä tarvitaankin!
nooraemiliablog.wordpress.com
[…] ihan perinteiset mustat farkut ja valkoisen halterneck:llä olevan croptopin. Jalkaan pistin tässä postauksessa esittelemäni valkoiset Niken kengät. Se oli iso virhe, koska kengät ovat tällä […]
nooraemilia.blog/2017/08/26/sunset-park-201