Sunset Park 2017

Moikka!
Mulla on ollut tässä nyt viikonmittainen tauko blogista, koska yksinkertaisesti mulla ei oo riittänyt aika. Oon tosiaan ollut nyt töissä, lukenu ylppäreihin, käynyt koulussa, lenttiskausi alkoi ja treenannu. Tällä viikolla on tuntunut ettei 24 tuntia ole riittänyt näihin kaikkiin. Mutta nyt ollaan taas täällä!
Eilen oli Sunset Park. Sain liput Keskimaan kanssa tehdyn yhteistyön kautta ja olen todella kiitollinen tästä tilaisuudesta. Kyseessä on Kemut-festarit ja Sunset Park on yksi tapahtuma sen alaisuudessa. Siellä oli suomalaisia ja ulkomaalaisia DJ:tä esiintymässä. Iso plussa oli se, ettei esiintyjiä tarvinnut odotella. Kaksi lavaa ja kokoajan kummallakin lavalla esiintyjä. Turhaa odottelua siis ei tullut.

Mä suunnittelin jo etukäteen mun hiukset ja meikin. Ja tärkein osa kumpaakin oli glitteri. Ostin NYX:n Face&Body-glitteriä sävyssä Ice. Hiukset letitin alusta hollantilaisilla leteillä ja sen jälkeen pistin ne kahdelle nutturalle. En tiedä mitä ne on suomeksi, mutta englanniksi niitä kutsutaan Space Buns. Jakaukseen laitoin glitteriä (joka oli muuten vaikea saada pois). Meikki oli muuten mun ihan perinteinen arkimeikki, mutta laitoin glitteriä highlighterin päälle poskille ja jatkoin sitä ohimoille. Sen lisäksi pistin sitä myös luomiin.

Eilen oli todella kylmä päivä, joka tuotti hieman harmaita hiuksia vaatteiden suhteen. Onneksi mun bombertakki on karvavuorella, joten se päällä ei palellut mutta ei tullut kuumakaan. Sen lisäksi laitoin ihan perinteiset mustat farkut ja valkoisen halterneck:llä olevan croptopin. Jalkaan pistin valkoiset Niken kengät. Se oli iso virhe, koska kengät ovat tällä hetkellä ihan järkyttävän näköiset. Toivon niin paljon, että saan ne puhtaaksi.

Päivitin snäppiä tapahtumasta paljon. Kaikin puolin mulla oli todella hauska ilta. Oli kiva nähdä tuttuja ja jutella uusienkin ihmisten kanssa. Tanssittua tuli paljon mutta niinhän se kuuluuki. Toivottavasti tykkäsitte postauksesta.
Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Oi vitsi nuo sun hiukset on upeen näköset!
Martta
,
Näin sut Sunsetissa ja näytit kyllä upeelta!
Netta
,
Sulla on kyllä upee tyyli ja rakastuin noihin sun hiuksiin!!
nooraemilia,
Kiitos paljon! Tykkäsin niistä itsekkin todella paljon. Tuo glitteri oli kyllä yks työmaa saada pois, tuntuu että sitä on vieläkin siellä.
nooraemiliablog.wordpress.com
nooraemilia,
Voi kiitos! Olisit tullut rohkeasti juttelemaan 😊
nooraemiliablog.wordpress.com
nooraemilia,
Voi kiitos paljon! 😊
nooraemiliablog.wordpress.com
Sara V,
Ihanan värinen bomberi ja tosi hauska kampaus 😊
saraoonav.blogspot.fi