Sisustushaaveita tulevaan kotiin

POSTAUS TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ VEKE.FI:N KANSSA. POSTAUKSESSA ESIINTYVÄT LINKIT EIVÄT OLE AFFLIATE -LINKKEJÄ, JOTEN EN HYÖDY NIISTÄ RAHALLISESTI MITÄÄN VAIKKA KLIKKAISIT NIITÄ!

Moikka!

Tällä viikolla en oo yksinkertaisesti halunnut avata tietokonetta ollenkaan, koska nää helteet mitkä Suomessa ovat, on kyllä "lamaannuttanut ihan täysin. Ei oo ollut kunnolla fiilistä mennä ottamaan asukuvia, koska asut mitä on ollut päällä on mahdollisimman kevyitä ja ei välttämättä kuvauksellisia.

Olen parhaillani matkalla Etelä-Suomeen tälläisellä minilomalle, joka kyllä tulee ihan tarpeeseen. Ensimmäisenä kohteena on Porvoo ja sen jälkeen kutsuu hotelliyö Radisson Blu Hotel Espoossa. Mutta tästä viikonloppureissusta tulette varmasti kuulemaan ensi viikolla sitten enemmän! Tämän postauksen aiheena on mun sisustushaaveet tulevaan kotiin, johon muutan itse asiassa tasan kuukauden päästä. Kodista tulette varmasti saamaan postausta, kun saadaan se sisustettua kuvauskuntoon ja sisustuspostauksia on tulossa myös!

Työpiste:

1. Enkel Työpöytä 2. Antto Seinähylly 2-osainen 3. DIX Tuoli 4. 4living Metalliteline Klipseillä 5. Mette kapea lipasto valkoinen

Uudessa asunnossa mulla ei oo mahdollisuutta saada erillistä työhuonetta, joten mulle tehdään työpiste joko makkariin tai olohuoneeseen/ruokailutilaan. Haluan pitää huonekalut vaalean sävyisinä, koska tarkoitus on tuoda sitten väriä kasveilla ja tauluilla.

Olohuone/Ruokailutila

1. Fanni K Aura matto 2. Lotta Klaffipöytä 3. House Doctor The Ring kynttilänjalka 4. Fanni K Jumbo torkkupeitto 5. House Doctor lauta 6. Fanni K koristetyyny, 4Living Roses koristetyyny, Luhta Hohde koristetyynynpäällinen

Meillä tulee uudessa kodissa olemaan ruokailutila ja olohuone samassa, koska keittiö meillä on sellainen, ettei sinne saa ruokapöytää laitettua. Tässäkin huoneessa haluan tuoda sisustukseen mahdollisimman maanläheisiä sävyjä, harmaata, valkoista, mustaa, pienenä kontrastina vaaleanpunaista. Ruokapöydäksi vahva vaihtoehto on kohdassa 2. näkyvä klaffipöytä, koska tarpeen mukaan sen voi pitää pienempänä ja vieraiden tullessa kylään avata isommaksi.

Parveke

1. Ecopuf Keiko Säkkituoli 2. Bloomingville Torkkupeitto 3. House Nordic Space keinotuoli 4. Markslojd Glöd valoketju 5. House Nordic Botin lyhdyt 6. Sisustustalja

Meillä tulee olemaan suhteellisen iso, lasitettu parveke uudessa kodissa. Haluan tehdä siitä yhden huoneen lisää, sellaisen huoneen jossa viihtyy myös pidemmälle syksyyn. Lyhdyt, viltit, muutamat keinutuolit, sekä säkkituoli luo rennon mutta kodikkaan fiiliksen parvekkeelle. Haluan myös keinutuoleihin taljat, jotta niissä olisi mukava istua.

Kerro kommenteissa, jos sinua kiinnostaa nähdä tulevasta asunnosta sisustuspostauksia ja kerro myös millaiset sisustuspostaukset juuri sinua kiinnostaisi!

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit