Reseptinurkkaus: Proteiinismoothie

Moikka!
Päätin aloittaa ihan uuden "sarjan" mun blogissa. Eli ehkä kerran tai kaksi kertaa kuukaudessa kirjoittelen tänne blogin puolelle erilaisia reseptejä mitä mä itse käytän ja mistä mä itse tykkään. Tänään vuorossa on todella helppo ja yksinkertainen proteiinismoothie. Mulla on tollanen blenderi, jolla saa tehtyä smoothien suoraan pulloon. Sen avulla on helppo tehdä päivän välipala tai vaikka aamupala, jos se täytyy ottaa mukaan.
Mä en tässä smoothiessa mittaillut hirveästi ainesosien määriä, vaan laitoin kutakin ainesosaa sellaisen määrän joka tuntui hyvältä. Ja sinun ei ole pakko käyttää juuri näitä aineksia tässä vaan voit soveltaa omia ainesosia. Mä oon rakastunut juuri tähän komboon, joten mä tykkään käyttää juuri näitä.
Ainekset (1 annos/blenderpullo):

  • Pakastemarjoja (mulla oli mansikoita, mustikoita ja vadelmia) n. 3.5 rkl
  • Proteiinijauhetta (Tähän sopii erittäin hyvin maustamaton, itse käytin mansikanmakuista) n. 1dl
  • Rahkaa 2rkl
  • Maitoa n. 2dl (Sopii erittäin hyvin myös kaura tai soijamaito)


Tosiaan kaikki ainemäärät oli arvioituja. Päälle ripottelin kaurahiutaleita, mutta jos olisin ottanut smoothien mukaan, olisin sekoittanut ne muiden aineosien sekaan. Suosittelen testaamaan tätä esimerkiksi aamupalaksi. Tämän voi tehdä edellisiltana jääkaappiin, jolloin aamulla voi ottaa valmiin aamupalan jääkaapista.
Toivottavasti tykkäsitte postauksesta ja tästä "sarja" -ideasta. Minun mielestä tämä on kiva idea, jota haluan lähteä toteuttamaan! Me näemme seuraavassa postauksessa!
Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
oi että kun näyttää hyvältä
Miisa
,
Tää postaussarja on kyl kiva idea! Kannatan ehdottomasti jatkoa!
Sara V,
Tosi hyvä idea tää postaussarja! Tästä saa varmasti paljon vinkkejä
saraoonav.blogspot.fi
nooraemilia,
Kiitos paljon! Sitä se myös olikin! 😊
nooraemiliablog.wordpress.com
nooraemilia,
Mukava kuulla että tälle on kannatusta! 😊
nooraemiliablog.wordpress.com
nooraemilia,
Se olis kyllä tavoitteena, että ihmiset sais vinkkejä omiin ruokaluihinsa ja oppis esimerkiksi tekemään jostain ruuasta terveellisempää 😊
nooraemiliablog.wordpress.com
Jeannays,
Oi nam tää menee testiin!<3
jeannays.blogspot.fi/?m=1