Rakkautta kertaa 3

Moikka!
Hain tänään postista mulle ihanan paketin. Tehtiin yhteistyötä Baseativan kanssa, ja tässä on yhteistyön mistä olen todella innoissani! Kyseessä on siis firma, joka valmistaa laadukkaita treenitrikoita ja löytyy heidän valikoimastaan myös muutamia treenitoppeja. Mä sain heiltä kolme tuotetta, ja kaikkiin oon tosi tyytyväinen. Jos en olisi tyytyväinen, kertoisin sen teille.
Ensimmäisenä tuotteena on harmaat treenitrikoot, joissa on mesh-yksityiskohdat. Kyseessä on Baseativa LEGGING eTule malli, joka istuu päälle todella hyvin! Nämä tuntuvat todella mukavalta päällä. Kangas on vähän paksumpaa kuin yleensä, joten ei tarvitse pelätä läpinäkymistä!


Toisena tuotteena on ihan perus mustat treenipökät. Näissä on vähän korkeampi vyötärö, mutta ei kuitenkaan niin korkea kuin normaaleissa korkeavyötäröisissä housuissa. Ne ovat hieman ohuempaa materiaalia kuin nuo harmaat ovat, mutta silti ei tunnu sellaisilta joista näkyisi läpi. Nämä ovat mallia Baseativa LEGGING Light Black.
Viimeinen tuote on mun lemppari, mutta silti pieni pettymys. Tiesin toki, että jos mä tän saan niin se tulee olemaan avonainen. Tämä oli myös todella vaikea saada päälle, mutta päällä tämä on todella mukava. Tykkään tässä erityisesti näistä väreistä ja tuosta selästä.Tämä on BASEATIVA Jumpsuit Suplex. Tämä pääsee kyllä käyttöön, mutta kaula-aukkoon pitää keksiä jotain peittoa. Joko joka kangas ommella tai sitten alle pitää laittaa urheiluliivit, se miten ratkaisen ongelman jää nähtäväksi!
Toivottavasti tykkäsitte postauksesta. Tämän viikon viimeinen postaus tulee sunnuntaina, joten olkaa kuulolla. Pääsette kuulemaan vähän mun mielipiteitä yhteen aiheeseen, joka on suhteellisen vahvasti läsnä varsinkin mun elämässä tällä hetkellä!
Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Aino Axberg,
Onpa kivoja treenivaatteita!
ainoaxberg.blogspot.fi
Happystarhome,
Ihania treenivaatteita <3 Iloisia treenihetkiä ja mukavaa viikonloppua <3
happystarhome.blogspot.fi
Sara V,
Tosi kivoja vaatteita! Tuommoinen jumpsuit ois tosi kivan näkönen, mutta entä jos täytyiski mennä vessaan kesken treenin? Siinä ois varmaan oma treeninsä saada se hikisenä päälle ja pois
saraoonav.blogspot.fi
nooraemilia,
Munkin mielestä nää oli kyllä todella kivoja! Käyn kurkkimassa sun blogia 😊
nooraemiliablog.wordpress.com
nooraemilia,
Kiitos paljon! Sullekkin mukavaa viikkoa! 😊
nooraemiliablog.wordpress.com
nooraemilia,
Jooo sitä mä tässä oonkin miettinyt, et miten saan sen pois esimerkiksi treenin jälkeen. No se selviää ainoastaan testaamalla sitä treenissä. Kävin kurkkimassa myös sinun blogia! 😊
nooraemiliablog.wordpress.com