Raitaa ja sotkunutturaa

Moikka!
Päätin tulla esittelemään teille 16.7 lauantain asun. Mulla oli fiilis, että haluan pistää päälle jotain mahdollisimman rentoo ja huoletonta. Sitten muistin viime kesänä ostamani mustavalkopystyraidallisen shortsipuvun. En käyttänyt sitä viime kesänä kovin montaa kertaa, ihmettelen kyllä miksen. Asusta sai mielestäni kivan, kun yhdistin sen mustiin loafereihin ja valkoiseen kangaskassiin.

 Shortsipuku: H&M, Loaferit: H&MNaamaan en tykkää hirveästi pistää mitään meikkiä, jos on kauhean lämmin keli. Ihosta tulee vaan likaisen oloinen, kun hiki sekoittuu meikkivoiteen kanssa. Yleensä teen vain kulmat, koska ne tekevät jo kasvoille paljon. Välillä saatan myös pistää ripsiväriä ja vähän highlighteria, mutta en joka päivä. Omistan todella paksut hiukset, jotka ovat näin kesällä todella kuumat. Sen takia pyrin pitämään ne yleensä kiinni, tähän asuun pistin sotkunutturan, joka näyttää mielestäni ihan kivalta. Volyymia nutturaan antoi lettikiharat.


Kangaskassi: Beauty Pop UpRakastan käyttää kangaskasseja niiden helppouden vuoksi. Voit vain laittaa tavarat kassiin ja lähteä. Mielestäni tämä Beauty Pop Up:n kangaskassi näyttää todella kivalta tässä asussa, koska kassissa toistuu sama väriteema kuin muussa asussa. Aluksi vähän epäröin tätä kassia, mutta loppupelissä se on ollut eniten käytössä mun laukuista.
Mulla on tulossa blogin facebook-sivuille arvontaa erään firman kanssa, joten kannattaa laittaa se tykkäykseen! Voit tykätä suoraan tuosta blogin sivubannerista. Sen lisäksi kun saamme sivustolle 400 tykkääjää täyteen arvon yhden tuotepaketin jollekkin onnekkaalle! Voin sanoa, että kyseessä tulee olemaan aika mukava tuotepaketti!
Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Vitsit, kun oli kivan näköinen asu. Niin simppeli, mutta tyylikäs. Tykkäsin todella paljon asun väriteemasta ja sotkunuttura teki siitä vielä rennomman.
Maisa
,
Tykkäsin todella paljon kuvien valoisuudesta ja väriteemasta. Kuvista huomaa, kuinka paljon panostat niihin!
Anonyymi
,
Olen niin samaa mieltä sun kanssa siitä, ettei kesällä huvita tunkea naamaan paksua kerrosta meikkivoidetta. Itsellä alkoi iho kukkimaan viime kesänä niin pahasti kun käytin päivittäin meikkivoidetta, eikä naama saanut kunnolla hengittää muutakuin öisin.
Reetta
,
Olen samaa mieltä Maisan kanssa! Kuvissa oli yhtenäinen väriteema, joten postaus oli mielestäni kivan oloinen.