Q&A: vastauksia kysymyksiin

Moikka!
Tänään saatte vastaukset teidän jättämiin kysymyksiin. Kysymyksiä tuli yllättävän hyvä määrä, ei kuitenkaan kauheasti. Pakko muuten hehkuttaa ulkona vallitsevaa keliä! Aurinko paistaa ja lämpötila on muutaman asteen plussan puolella. Kyllä tälläinen aurinkoinen keli nostattaa omaa mieltä huimasti, jatkuva synkkyys vaan masentaa ja väsyttää. Nyt mennään teiän kysymyksiin!
Oletko onnellinen juuri nyt? Itseasissa olen. Asun tällä hetkellä täydellisessä asunnossa, Matin kanssa menee todella hyvin ja treenaaminen on ihanaa. Sen lisäksi välidieetti on lähtenyt hyvin käyntiin ni se nostaa hyvää fiilistä ja onnellisuutta.
Mitä arvostat eniten poikaystävässäsi? Matissa parasta on sen huolehtivaisuus ja tukeminen. Aina kun se on lomilla, niin se hieroo mun hartioita ja jalkoja. Sen lisäksi nyt esimerkiksi välidieetin aikana se on tukenut mua todella paljon. Tietty Matissa on ihanaa sen huumorintaju ja se, miten se aina piristää mua. (Mulla oli myös kysymys, että mitä piirteitä arvostan eniten poikaystävässäni, joten sekin tuli tässä vastauksessa)
Millainen kaveriporukka sulla on? Omistan aivan ihania kavereita. Suurin osa on samassa joukkueessa mun kanssa, mutta on myös lukiosta saatuja kavereita. Varsinkin joukkuelaisten kanssa ei oo ikinä tylsää, aina tulee ikää varmaan 10 vuotta lisää kun nauramista on suurin osa ajasta.
Milloin muutit omillesi? Muutin omilleni tämän vuoden toukokuussa, eli oon nyt omillani asunut puoli vuotta.

Mitä olet jäänyt kaipaamaan kotona asumisessa? Eniten oon jäänyt kaipaamaan meidän koiria. Mutta myös sitä, kuinka huoletonta se kotona asuminen oikeasti on. Yksin asuessa pitää siivota ja tehä ruokaa ja pyykätä, mutta kotona ollessa rakas äiti hoiti melkein kaiken. Tietysti välillä oli koko perheen siivouspäiviä.
Mikä on parasta yksin/Matin kanssa asumisessa? Parasta on se, että saa sisustaa tän asunnon mieleisen näköiseksi. Matti on altanut mulle oikeastaan täydet oikeudet sisustaa tää mieluisaksi. Sen lisäksi rakastan sitä, kun Matti on lomilla niin ruuan tekeminen yhdessä ja esimerkiksi viime viikonloppuna siivosimme ja pyykkäsimme yhdessä.
Miten sulla meni nyt syksyn kirjoitukset? Mulla meni nyt syksyn kirjoitukset ihan hyvin. Matikan tulokseen oon lievästi pettynyt, mutta emmää ottanut siitä mitään järkyttävää stressiä. Mutta terveystiedon tulokseen oon todella tyytyväinen!
Onko sulle helppoa sanoo ihmiselle suoraan, jos jokin asia toisessa ärsyttää? Siis mä osaan olla tarvittaessa todella suora puheinen. Välillä jopa vähän liiankin suorapuheinen, mutta emmää kuitenkaan halua alkaa valehtelemaan.
Mitä tavotteita sulle on ensi vuodelle? Nyt päällimmäisenä tavoitteena on saada hyvät tulokset kevään kirjoituksista ja sit kesäkuun alussa saada ylioppilaslakki. Sit ollaanki jo kisadieetillä ja yksi suurimmista tavoitteista on varmaankin saada tiukka kisakunto sit syksylle.
Oletko jouluihminen? Siis mä rakastan joulua. Nykyään ku on vähän enemmän ikää, niin joulu on merkitykseltään ihan erilainen juhla. Pienenä pääpointti oli lahjoissa, mutta tänä vuonna esimerkiksi haluan viettää perheen ja Matin kanssa aikaa. Jouluaaton oon oman perheen kanssa ja sitten joulupäivänä Matin kanssa syyään jouluruokaa ja vietetään joulua sitten yhdessä.
Onko sulla suunnitelmia lähteä reissuun lähiaikoina? Itseasiassa ei ole mitään suunnitelmissa ihan lähiaikoina. Tietysti nyt helmikuussa on tulossa abiristeily ja sitten vähän keväämmällä lähden todennäköisesti Matin kanssa Tallinnaan pienellä stressinpoistolomalle. Olisihan se ihana lähteä johonkin etelään, mutta ei ainakaan ole vielä sen enemmän suunniteltu mitään.
Mitä mieltä olet bloggaajista/vloggaajista, jotka tuovat lähisukulaisensa someen julki? Oletko itse ottanut kannan, että perhe pysyy salassa? Jokainen bloggaaja/vloggaaja on itse tehnyt päätöksen lähisukulaisten tuomisesta someen. Itse en todennäköisesti tule muita lähipiiristä omaan someen tuomaan, kuin Matin. Ja Matin kanssakin laitan vain Instagramiin kuvia ja välillä snäppiinkin jotain.
Nautitko olostasi omassa kropassa? Nykyään nautin. Tänä päivänä kun katson omaa vartaloani peilistä, niin mulle nousee hymy huulille. Huomaan salin tuomaa tulosta ja nyt välidieetillä aamukunnon ollessa kireempi, niin kyllähän se tuntuu hyvältä.
Milloin sulla on tavoitteena kisata?  Me ollaan nyt valkun kanssa vähän pistetty jo lukkoon, että ensi syksynä nousen NFE:ssä Junior Cupissa lavalle. Tietysti voi tulla jotain takapakkia ja kisadebyytti siirtyykin sitten puolella vuodella eteenpäin, mutta näillä näkymin kisaan ensi syksynä.
Miten ylläpidät motivaatiota treenaamiseen?  Itse ylläpidän motivaatiota yllä seuraamalla eri fitnessurheilijoita, niin miehiä kuin naisia. Vahva motivaation lähde on Piia Pajunen. Sekä tietysti kun on vahva halu saavuttaa tavoite, niin kyllä sekin motivoi.
Miten aikataulutat koulun, treenaamisen ja lentopallon? Kun eikö lukio kumminkin vie suhteellisen paljon aikaa? Koulu on tietysti kaiken edellä. Mutta esimerkiksi nyt tämä toinen jakso mulla oli perjaatteessa yhden palkin jakso, joten hyvin kerkesi käydä salilla ja hoitaa kouluhommia. Lentopallotreeneissä oon nyt käynyt normaalisti kerran viikossa, koska ei ole aina kyytiä Korpilahdelle aina.
Kuinka sun lähipiiri on suhtautunut sun fitnessunelmiin? Tukeeks sun frendit ja perhe sun fitnessharrastusta? Iskä nyt on vähä jääräpää ja hänen mielestään koko touhussa ei ole mitään järkeä. Mutta kuitenkin tukee mua tässä, koska tietää että tää on asia mitä haluan. Sen lisäksi muu lähipiiri on ottanut tämän fitnesshomman hyvin vastaan, koska olen kuitenkin täysi-ikäinen ja päätän mitä harrastan. Ja mun kaverit tukee mua tässä todella hyvin ja mulle on jo ilmoitettu että mulla on oma Staff-porukka sitten kisoihin. Ja kyllä muutenkin kaikki ketkä tietää ni on ilmoittanut tukevansa mua loppuun saakka.
Missä tiimissä tuut kisaamaan, kun sen aika on? Kuulun jo nyt Badass Athlete's -tiimiin, joten siinä on minun tuleva kisatiiminikin. Olen useammassa Instagramin kuvatekstissä sekä snäpissä kehunut kuinka ihana valmentaja mulla on. Aina jos tulee joku murhe tai huoli, niin pystyn kysymään valkulta apua.
Tälläisiä vastauksia tällä kertaa! Toivottavasti tykkäsitte postauksesta. Kannattaa ottaa mun blogin Facebook-sivut tykkäykseen, koska kun sinne tulee 100 tykkääjää täyteen, on luvassa pientä arvontaa.
NooraTykkää-merkinnät

Kommentit

Janina
,
Olipa taas ihanan avaava postaus!
Miia
,
Rakastan sun postauksia ylikaiken ja toi sun asu on ihana! Rakastuin noihin sun housuihin!
Anonyymi
,
Jatka samaan malliin! Kirjotat todella lahjakkaasti ja sulla on todella upeita kuvia!
Netta
,
Ihana postaus jälleen kerran sulta! Ihanat kuvat!