Porvoo

Moikka!
Lupailin viime postauksessa, että kerron myös Porvoon visiitistä täällä blogissa. Ja heti alkuun haluan sanoa, että kyseiset kuvat on otettu puhelimella ja muokattu Instafeedin mukaan, joten älkää ihmetelkö.

Vietimme Lauantaina vajaa 3 tuntia Porvoossa, tarkemmin sanottuna Porvoon vanhassa kaupungissa. Olin selaillut Instagramista kuvia vanhasta kaupungista ja tiesin, että haluun päästä ottamaan asukuvia sinne. Rakastan vanhoja rakennuksia todella paljon, koska niissä on omanlainen tunnelma ja yleensä ne näyttävät todella upeilta.

Asukuvien lisäksi kiertelimme ihania pieniä putiikkeja, sekä kävimme kahvilla että syömässä. Ihastuin siihen, kuinka jokaisessa putiikissa ja kahvilassa oli panostettu sisustukseen. Yksityiskohdat, värit ja kalusteet sopivat kaikki hyvin yhteen.

Voin muuten suositella.myös Vanhan Porvoon Jäätelötehtaan jäätelöitä, ikinä en oo maistanut niin hyvää mansikkajäätelöä. Normaalisti mansikan maku on esanssinen, mutta tässä se maistui ihan tuoreelta mansikalta! Kyseisiä jäätelöitä myytiin useassa paikassa alueella, joten et varmasti voi kävellä ohi.

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

stepstoselflove
stepstoselflove,
Kuulostaa ihanalle, porvoo on niin kaunis <3 Ja niin oot kyllä säkin :-* Kivoja kuvia!
nouw.com/stepstoselflove
noorahakanen
noorahakanen,
Porvoo on todella upea kaupunki pakko myöntää😍 Ja kiitoos💗
nouw.com/noorahakanen
JennyJanette
JennyJanette,
Upea Noora 😍❤
nouw.com/jennyjanette
noorahakanen
noorahakanen,
Kiitos Jenny! 😍🙌
nouw.com/noorahakanen
Sanna,
Ei vitsi, mäkin käväisin alkuviikosta Porvoossa ja vanhassa kaupungissa, josta itekin juuri postasin! Toi on kyllä niin ihana ja suloinen paikka, ja todellakin mennään vielä tänä kesänä takaisin paremmalla ajalla <3 tosi kivoi kuvii oot ottanut ja ihanasti muokannut, vaikka onkin instaa varten!
pannariblogi.blogspot.fi
noorahakanen
noorahakanen,
Joo sinne sais kyllä aikaa kulumaan ja harmittaa, ettei oikein kerkee enää tänä kesänä mutta ens kesänä käytävä uusiks! Ja kiitos ! 🙌
nouw.com/noorahakanen