Pientä infopakettia tulevasta

Moikka!
Toivottavasti siellä ruudun toisella puolella on selvitty Black Fridayn huimista alennuksista ja ehkä jopa hommattu joululahjat hyvään hintaan. Itse tilailin muutamat treenitrikoot (kun en tällä hetkellä omista kuin 10 treenitrikoot, mutta eihän ne riitä mihinkään) ja sen lisäksi parit treenitopit ja urheiluliivit. Tilasin myös joululahjat kaikille läheisille ja mikä parasta, Matin joululahjat on hommattu/tehty valmiiksi. Mutta hei, oli mulla ihan infottavaa asiaa teille.

Kuten mun snäppiseuraajat jo tietävät, mulla alkaa ensi perjantaina joulukalenteri. Pyrin julkaisemaan joka päivä 24 päivän ajan postauksen. Luukuista tulee paljastumaan resepteistä aina treenaamiseen liittyviin asioihin, joten suosittelen pysymään kuulolla. On sieltä tulossa myös yksi arvonta ja pientä alennuskoodiakin teille. Tästä joulukalenterista päästäänkin siihen, että multa ei tule ensi viikolla ennen joulukalenteria yhtään postausta. Mulla menee luukkujen tekemiseen reilusti aikaa ja kummiskin pitäisi hoitaa koulu ja treenaaminen siinä rinnalla. Sen takia panostan nyt joulukalenteripostauksiin ja ensimmäisen saattekin jo ensi perjantaina!

Ja pitää vielä toivoo, että Jouluksi sataisi pikkasen enemmän lunta. Ei tuo maisema oikein piristä, kun kaikkialla vaa loskaa ja todella pimeää. Tälläisestä lyhyestä ja ytimekkäästä infopostauksesta on hyvä sitten viikon päästä siirtyä availemaan blogin joulukalenterin luukkuja! 
Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit