Olen takaisin!

Moikka!

Vihdosta viimein sain itselleni rauhan ja aikaa palata takaisin blogin ääreen. Viimeisin postaus on julkaistu 11.9, eli vajaa kuukausi sitten, mutta itsestä tuntuu etten ole vuoteen kirjoittanut yhtään postausta. En ole kerennyt kertomaan teille kunnolla kuulumisia muutamaan kuukauteen ja siinä ajassa on sattunut ja tapahtunut vaikka mitä. Mutta toivonmukaan pääsette nyt takaisin kärryille että missä mennään!

Vajaa kuukausi sitten nousin ensimmäisen kerran bikini fitness -lavoille Espoossa. Jotenkin todella outo ajatella, että kisoista on lähemmäs kuukausi jo aikaa, vastahan mä jännitin T-kävelyä lavan takana. Mun somekanavia seuraavat tietääkin, miten kisat mun osalta meni. Olin junnusarjan kolmas ja olen todella tyytyväinen suoritukseen ja sijoitukseen. Tietysti sinne lähdettiin hakemaan korkeinta sijoitusta, mutta jäi parantamisen varaa ensi kevääseen jolloin olisi tarkoitus nousta lavalle uudestaan. Voisin milloin vain kokea kisapäivän uudestaan. En tajua miten yhden vuorokauden aikana voi kokea niin paljon tunteita, surusta aina iloon asti. Kroppa on pikkuhiljaa alkanut palautuu kisakunnosta ja nyt treenataan kovaa ennenkuin uusi dieetti kohti kevään kisoja alkaa.

Kisadieetin lisäksi YO-kokeet olivat mulla todella iso stressin aihe. Oikeastaan YO-kokeet ovat pääsyy siihen miksi en viimeiseen kuukauteen halunnut/kerennyt kirjoittaa blogiin ollenkaan. Halusin panostaa kokeisiin niin paljon kuin vain pystyin. Ja halusin tottakai sulkea ylimääräiset stressin aiheet ulkopuolelle, koska mulla stressin kasvaessa liian pahaksi esiintyy pyörtyilemisiä ja niitä en tänä syksynä halunnut. Kirjoituksista aiheutuvaa stressiä pyrin lievittämään kuuntelemalla podcasteja silmät kiinni, joko sängyssä tai sohvalla. Pystyin sulkemaan yhden podcast-jakson ajaksi muun maailman ulkopuolelle, joka helpotti mulla ahistusta jatkuvasta lukemisesta. Varsinkin Eevskun podcasteja tuli kuunneltua todella paljon, koska Eevskulla on niissä todella mielenkiintoiset aiheet ja hän osaa puhua niistä todella ammattimaisesti. Mutta lopussa kiitos seisoo, arvostavien tulosten mukaan löpi mennään ja joulukuussa vietetäänkin lakkiaisia.

Mun elämä on oikeastaan viimeiset kaksi kuukautta pyörinyt koulun ja kisadieetin ympärillä. Nyt kummatkin on vihdosta viimein ohi ja tällä hetkellä keskityn parantamaan murtunutta rannetta. Pyrin aloittamaan taas kirjoitusrytmin täällä blogin puolella, koska nyt ei ole muita stressin aiheuttajia. Enkä oikeastaan halua blogia edes kirjoittaa silloin, jos tunnen sen tuottavan minulle pelkkää stressiä.

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

NennaKalsi
NennaKalsi,
Ihana saada sut takaisin ❤️
nouw.com/nennakalsi