Nyt saat vaikuttaa tulevaan postaukseen!

Päätin laittaa tänne blogin puolelle samantyylistä kyselyä pystyyn, minkä laitoin eilen illalla Instagram Stoorin puolelle. Haluan nimittäin tuottaa tänne blogiin myös sellaista materiaalia, mikä teitä on mietityttänyt ja mahdollisesti haluatte kuulla minun näkemyksiä asiaan. Sen lisäksi teillä on mahdollisuus vaikuttaa alapuolella näkyvien vaihtoehtojen "alavaihtoehtoihin". Eli kommentoimalla alas esimerkiksi "Ajatuksia treenaamisesta: vaihtoehto 2", jos sinua kiinnostaa minun ajatukset treenaamisesta. Tai vastaavasti "Vinkkipostaus: Vaihtoehto 1", jos haluatte kuulla minulta vinkkejä.

Vinkkipostaus: Vaihtoehto 1: Aamuihmiseksi tuleminen, Vaihtoehto 2: Kehonhuolto/palautuminen

Ajatuksia treenaamisesta: Vaihtoehto 1: 13-15 vuotiaiden treenaaminen, Vaihtoehto 2: +7 kertaa viikossa treenaaminen

Tämä äänestys on voimassa perjantaihin asti. Lauantaina minulta piti tulla vastauspostaus teidän lähettämiin kysymyksiin, mutta saatte sen postauksen ulos ensi tiistaina. Joten saatte vähän lisäaikaa lähettää kysymyksiä tämän postauksen kommenttikenttään!

Haluatko ennemmin lukea..

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,

Vitsit sun blogi on ihanan freshin olonen ja sä oot tosi kaunis. Olis kiva kuulla vinkkejä miten tulla paremmaksi aamuihmiseksi!

Reetta
,

Haluaisin ehdottomasti kuulla vinkkejä aamuihmiseksi tulemiseen, koska olen yksinkertaisesti ihminen joka ei vain ikinä aamuisin osaa herätä ensimmäiseen herätykseen vaikka olisi aikaa sellainen 45 min enemmän tehdä asioita..

LoveKatariina
LoveKatariina,

Olisi ihan mielenkiintoista kuulla tuosta 7 kertaa viikossa treenaamisesta. Kuulostaa itselle niin hurjalta määrältä. 😃

nouw.com/lovekatariina