My Day 03.11.2017

Postaus toteutettu yhteistyössä CAP-autokoulun kanssa.
Tänään mun blogissa on teksti, jota ei oo ennen täällä näkynyt. Jännitin tän tekemistä todella paljon, koska kuvat eivät ole ihan mieluisat, mutta tälläiseen postaukseen oli yllättävän vaikea ottaa kuvat. Eiköhän vain mennä katsomaan millainen mun päivä oli viime viikon perjantaina.
07.45 herätyskello soi. Selaan somet läpi ja huomaan jääneeni taas lukemaan jodelia. Mulla on tänään vapaapäivä koulusta, mutta halusin nousta suhteellisen aikaisin että saan kaikki päivän askareet tehtyä. Nousen sängystä n. kasin aikaa ja menen pesemään hampaat ja kasvot
08.05 Teen itelleni aamupalaa. Perus kaurapuurot ja siihe joukkoon mustikkakeittoa. Ennen rakastin pakastemarjoja, mutta jotenkin kelien kylmetessä en enää halua niitä. Puuron kaveriksi otan ison lasillisen tuoremehua. Eikä sovi unohtaa vitamiineja ja sinkkiä.
8.40 Huomaan taas jääneen Netflixin syövereihin jumiin. Shooter on tällä hetkellä sarja minkä voisin kattoo alusta loppuun asti koko ajan. Meinasin lähteä sairaalalle kuulontutkimukseen, mutta tuttuun tapaan olin katsonut päivän väärin. Onneksi tarkistin päivämäärän, hyvällä mielellä voi vaihtaa treenikamat päälle ja valmistautua päivään treeniin!
8.55 Soitan pari tärkeää puhelua. Puheluiden jälkeen ulkovaatteet päälle. Ihanaa, että voi huoletta jo heittää toppatakin päälle ilman, että saisi outoja katseita. Olin tehnyt valmiiksi treenijuoman, joten se matkaan mukaan jääkaapista ja salille päin. Tänään vuorossa on olkapäät ja hauis. Välidieetti on alkanut pikkusen viemään voimia, huomaan sen parhaiten aamulla.
9.00 Roskapussi matkalla roskakatokseen, jotenkin tuntuu että roskis on kokoajan täynnä.
9.53 Treeni done vajaassa 45minuutissa. Kyllä mä vaan nautin tosta. Koutsin kanssa juttelin suunnitelmista, treeniohjelma tulee vaihtumaan ihan lähiaikoina. Yksi etu tässä meidän uudessa asunnossa on se, että kävelen salilta kotiin vajaassa 10 minuutissa. Pitäisi alkas siivoilemaan, en ymmärrä miten aina yksin ollessa sitä jotenkin välttelee.
11.30 Asunto alkaa näyttämään siistiltä. Makkarin järjestys muuttui myös. Vatsa ilmoitti tarvitsevansa ruokaa, joten lounasaika. Riisiä, kanaa ja kasviksia. Olin jotenkin laiska enkä jaksanut väsää mitään erityistä salaattia, joten kurkku ja tomaatti saa riittää.
12.00 Teoriatunti alkaa. Tosiaan käyn CAP:llä autokoulua. Teen sen ns. uuden ajan autokoulun. Puolet ajotunneista tehdään simulaattorilla, jossa oppii tietyllä tavalla auton käytön. Oppii vaihtamaan vaihteet, käyttämään vilkkua ja oppii liikennesäännöt todella hyvin. Sen lisäksi teen teoriatunnit kotoa käsin, enkä tiiä mitään parempaa. Voit rauhassa maata vaikka sängyssä web-kamera päällä ja olla läsnä. Ei tarvitse lähteä paikanpäälle kuuntelemaan opetusta, joka sopii itselleni todella hyvin. Teoriatuntia pitävä opettaja kertoo tunnin aiheesta tärkeitä asioita ja me oppilaat vastailemme Chattiruutuun. Onko oikeasti mitään helpompaa? Suosittelen tätä ihmisille, jotka vähän pelkäävät suoraan liikenteeseen lähtemistä tai eivät tykkää istua luokassa kuuntelemassa teoriaa.
12.45 Teoriatunti ohi. Pyykkien laitto kuivumaan, tuntuu että pyykkikaappi ei kerkeä tyhjenemään pyykistä, ennenkuin siellä on jo lisää pyykkiä. Pyykkien pistämisen jälkeen huilasin hetken sohvalla.
14.00 Välipalaa nassuun. Protskuvanukas ja siihen kylkeen mandariini. Nyt taas jaksaa hetken painaa hommia.
14.30 Postiluukusta tuli saapumisilmoitus joten suunta käy kohti postia. 100% varma en ole siitä että mitä sinne on saapunut, mutta kohtahan se selviää. Samalla käyn hoitamassa yhden yhteistyöjutun Keskustassa.
15.30. Tunnissa kerkesin käymää yhessä liikkeessä puhumassa yhteistyöstä sekä postissa. Postista tuli mun meikkivaloihin johdot, edellisten ollessa rikkinäiset. Mutta mikä parasta, mun meikkivalot toimivat nyt!
16.15 Blogiin kuvat kuvattu, nyt hetki somejen selausta ja sit kuvien kimppuun. Oon onnellinen että sain noi meikkivalot toimimaan, koska ne tuo ees vähän valoa blogikuviin. Nyt jo alkaa olee todella hämärää ja kuvien ottaminen vaikeentuu.
18.00 Päivällisaika. Tuttu ja turvallinen tonnikalafetasalaatti ja siihen toveriks iso lasillinen vettä. Oon ihan rakastunut tohon salaattiin. Samalla muokkailen blogikuvia huomiseen postaukseen.
18.30 Nyt alkaa mun oma aika. JYP-Kalpa. Ruutu+ tulille. Oon pienestä pitäen seurannut JYP:n matseja, joka varmasti kävi ilmi siinä Poikaystävä kertoo faktoja -postauksesta.19.20 Peli pyörii taustalla, samalla teen lihapullataikinan maustumaan. Saapahan ainakin lomille tuleva armeijapoika edes jotain ruokaa nassuun. Olen huomannut, että rakastan tehdä Matille ruokaa. Ennen mun välidieettiä tein meille aina jotain vähän spesiaalimpaa ruokaa, kun Matti tuli lomille. Olen mm. tehnyt hampurilaisia alusta loppuun asti ite. Ja kyllä, tein oikeasti sämpylät ja pihvit itse, ja oli muuten hyvää!
20.05 Lihapullat uunissa, joten hyvä aika valmistella Matin joululahjaa. Tuun sit jouluna kertomaan teille tästä lahjasta, koska tiiän että Matti lukee näitä mun postauksia. Kolmas erä pyörii tietokoneelta ja välillä sitä myös vilkuilen sieltä.
20.50 Lupasin lähteä Mattia asemalle vastaan, onneks siihen ei kävele kuin reilu 5 minuuttia. Kyl aina on puolet iloisempi fiilis kun tietää toisen tulevan kotiin muutamaksi yöksi. Mutta on se sitten myös haikeaa kun toinen lähtee taas takaisin kasarmille. Onneksi ollaan puoliväli ylitetty ja aikakin menee todella nopeasti.
21.30 Iltapala syöty ja seuraavaksi vuorossa olis iltapesu. Suihkussa käyn huomenna aamulla (sen takia näin, koska pesin hiukset eilen ja en tänään salilla kumminkaan mitään överihikeä vetänyt. Saatan iltaisin laittaa hiuksiin jo kuivashampoon, jotta se imee sitten ylimääräisen rasvaisuuden pois), joten kasvojen ja hampaiden pesu tänään vuorossa. Kasvoihin käytän LV:n puhdistusgeeliä ja kasvovettä, sekä Dermosilin T-alueelle tarkoitettua yön yli jätettävää kasvonaamiota.
21.47 Aloitamme katsomaan netflixistä leffaa. Oon ihminen, joka nukahtaa aina kesken leffan, joten todennäköisesti nyttenkin tulee tapahtumaan niin. Leffan jälkeen menemme suoraan nukkumaan, joten tälläinen oli mun perjantai-päivä.
Toivottavasti tykkäsitte postauksesta. Jätä kommentteihin risut ja ruusut ja voin mahdollisesti tulevaisuudessa tehdä lisää näitä!
Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Ehdottomasti näitä lisää! Osaat kyllä kirjoittaa monenlaisia postauksia! 😊
Reetta
,
Komppaan edellistä kommentoijaa! Mä kävin kanssa CAP:llä autokoulun ja just tuon ns. uuden ajan version ja tykkäsin itekki todella paljon. Jotenkin oli luottavaisempi olo itseään kohtaan, kun lähti ensimmäistä kertaa liikenteen sekaan ajelee.
Netta
,
Oi että tää oli ihana postaus! Jatka samaan malliin! 😊