Mitä mulle kuuluu?

Moikka!Edellisestä postauksesta onkin jo tovi aikaa, mutta sosiaalista mediaa olen päivitellyt. Mulla on ollut nyt vähän raskaampi jakso meneillään, joten päätin ottaa itselleni ihan rauhassa aikaa kaiken suhteen. Tästä postauksesta todennäköisesti ei tule mikään järisyttävän pitkä, mutta saattepahan tietää että missä mennään. 
Aloitetaan vaikka lukiosta ja kirjoituksista. Mä tein tosiaan opon ja ryhmänohjaajan kanssa päätöksen siitä, että mun valmistuminen tulee myöhästymään puolella vuodella. Suurin syy tähän oli se, että viime kesänä/syksynä kärsin stressin takia tajuttomuuskohtauksista. Parhaimmillaan pyörryin jopa 5 kertaa päivässä. Mulla olisi ollut nyt keväällä neljät kirjoitukset, joten stressi olisi noussut niiden takia taas todella korkealle. Tänään itseasiassa näin opoa, ja nyt on lukkari kunnossa ensi syksyä ajatellen. Jotenkin huojentunut olo siitä, ettei nyt keväällä tarvitse kirjoittaa kuin kaksi ainetta ja sitten syksyllä kaksi. 

 Toinen asia mistä oon nyt pari viikkoa höpötellyt snäpissä sekä instagramissa on ollut ensi syksyn kisat. Mun piti valita IFBB-liitto tai PCA-liitto. Tiedättekö sen tunteen, kun pitäisi miettiä jotain asiaa ja sinä iltana tunti ennenkuin pitää ilmoittaa eteenpäin, alkaa vasta miettimään 110%:sti sitä. Mulla kävi tämän asian kanssa tismalleen niin. Tulen julkaisemaan tämän valinnan sosiaalisessa mediassa tällä viikolla myöhemmin ja tulette kuulemaan siitä ensi viikolla tulevassa Road to first competition -sarjan toisessa osassa. Osa mun kavereista tietääkin jo, kumpaan lähden kisaamaan. Osa on todella innoissaan tulossa tsemppaamaan mua ja no, osa nyt vähän ihmetteli tätä valintaa. Onneksi voi sitten 2019 syksyllä kisata toisen liiton alla jos tämä valinta ei tunnukkaan oikealta.

Treenaaminen kulkee todella hyvin ja välidieettiä on jäljellä vähän päälle kaksi viikkoa. Paino on tullut kolmessatoissa viikossa vähän vajaa 9 kiloa alaspäin ja se motivoi treenaamaan ahkerasti. Nyt kun jaksaisi kaksi viikkoa painaa kovasti duunia salin puolella, niin pääsisi viettämään lepoviikkoa. Tai no lepoviikkoa kovasta kuntosalitreenistä, aerobista tulen silloinkin tekemään. Suosittelen ottamaan mun sosiaaliset mediat haltuun. Snäppiin (noorahakanen) tulen päivittämään välillä mun treeneistä materiaalia (toki, sitä tulee myös youtuben puolelle) ja instagramiin vaan fiilistelykuvia. Sen lisäksi snäpin puolella höpöttelen melkeinpä päivittäin mystoryn puolelle kuulumisia ja fiiliksiä. 
Multa on myös kysytty, että onko mulla erityisempiä suunnitelmia/odotuksia tulevalle keväälle/kesälle. Keväältä odotan eniten Matin kotiutumista armeijasta sekä kisadieetin alkamista. Tietysti toivon saavani töitä lukion ohelle. Kesäkuun viimeisellä viikolla minulla ja Matilla on suunnitelmissa lähteä kahdestaan asuntoautolla roadtripille Lappiin. Mulla on sukua Lapissa ja rakastan todella paljon siellä olemista, joten sitä odotan todella paljon. Kolme vuotta sitten käytiin vanhempien ja mummun kanssa samantyylisellä roadtripillä Lapissa. Tykkäsin todella paljon siitä reissusta, kun sai ajaa sen verran päivän aikana kuin huvittaa eikä perjaatteessa ollut sitoutunut tiettyihin yöpymispaikkoihin. Tulen varmasti tekemään reissun päältä vlogeja sekä ihan blogipostauksia! Kesällä myös valmistaudun syksyn kirjoituksiin ja painan kovaa treeniä ja duunia kisadieetillä. Jos en saa nyt keväälle töitä, niin pyrin hakemaan kesätöitä ehkä jopa pariinkin paikkaan. 

Tällänen suhteellisen lyhyt ja ytimekäs, mutta silti kattava kuulumispostaus tällä kertaa. Pyrin tekemään postauksia 2-3 kertaa viikossa ensi viikosta lähtien, pitää vain katsoa miten paljon kirjoituksiin lukeminen ja treenaminen vie aikaa!
Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit