Mitä mulle kuuluu?

Moikka!
Mä en oo hetkeen julkaissut mitään blogin puolella ja vielä pitempään aikaan kertonut kuulumisia. Nyt ajattelin kuitenkin tehdä siihen poikkeuksen, koska mun elämässä on kuitenkin tapahtunut jonkun verran muutoksia! Tässä postauksessa ette kuule kisadieettikuulumisia (jota on muuten jäljellä 9 viikkoa!!!) vaan niistä sitten lisää sunnuntaina!

Kisadieetin ohella oon valmistautunut ahkerasti YO-kirjoituksiin. Englanti, äidinkieli sekä fysiikka odottaa mua tänä syksynä. Joka viikko 4-5 päivänä pyrin lukemaan, annan kuitenkin itelleni mahdollisuuden rentoutua jonka takia en lue päivittäin. Englannin opiskelu sujuu hyvin Worddive -abikurssilla, jota suoritankin yleensä jos teen aerobisen esimerkiksi Crosstrainerilla tai kuntopyörällä!ä

Puhuin itseasiassa snäpin puolella alkuviikosta sitä, että kirjoitukset ja kisadieetti on tällä hetkellä mulle ne tärkeimmät asiat, joihin haluan laittaa kaiken focuksen. En anna itselleni mahdollisuutta valmistua vasta ensi keväänä, vaan hankin sen ylioppilaslakin päähän Joulukuussa. Tämä on muuten suurin syy siihen, miksei uusia blogipostauksia ole tullut. Toivottavasti ymmärrätte!

Koulu- ja fitnessjutuista voidaankin siirtyä arkipäiväisiin asioihin. Mä sain nimittäin uuden työpaikan, 400m päässä mun kodista. Laitoin kyseiseen työpaikkaan avointa hakemusta, vähän ehkä kokeilumielessä. Ja se kannatti!! Aloitan ensi kuussa siellä työt ja tämän kuun teenkin töitä Jyväskylän Uimahallilla. En halua kertoa ainakaan vielä tarkemmin mistä työpaikasta on kyse, mutta ehkä vähän myöhemmin. Haluan luoda ns. vakaan pohjan työuralle.

Töistä huolimatta oon saanut nauttia kesästä kyllä ihan täysin. Nämä kelit, mitä viimeisen viikon aikana on ollut, on ollut ihan uskomattomia. Toki toivoisi muutamaa astetta viileempää, koska tällä hetkellä täällä mun asunnossa on reippaasti yli 20 astetta lämmintä. Ja voin sanoa, ettei siinä lämpötilassa oo mikään häävi nukkua. Mutta ei pidä valittaa, koska kohta onkin jo syksy ja sitten tuleekin talvi ja paukkupakkaset. Olen myös saanut viettää aikaa ystävieni kanssa ja tutustua uusiin ihmisiin. Melkein voisi sanoa, että parhaimpia kesiä vähään aikaan.

Kuten aiemmin sanoin, en halua ottaa ylimääräistä stressiä blogista tällä hetkellä. Joten toivottavasti ymmärrätte, jos jokin viikko postauksia ei tuu ollenkaan tai maksimissaan 1. En kuitenkaan ole tätä unohtanut!

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ilona,
Ihana Noora! Oot niin ihana ja kaunis. Tosi kiva postaus ja onnea uudesta työpaikasta! Itte täs saikkua vietän ja vasta keskiviikkona töihin.
nouw.com/Ilonasport
noorahakanen
noorahakanen,