Missä mennään?

Moikka!
Kaksi viikkoa ilman blogia. Monilta on tullut kyselyä siitä, olenko lopettanut kokonaan bloggaamisen. Vastaus on, että en ole. Mulla on ollut tässä vähän vaikeempi ja raskaampi ajanjakso käynnissä. Mulla on tässä ollut sulattelemista yhden isomman uutisen kanssa, jonka oon tiennyt jo tovin. Tulette jossain vaiheessa kuulemaan tarkemmin tästä, kunhan pystyn ensin käsittelemään asian itse kunnolla.
Aloitin tämän kuun alussa työt ja ne on lähteneet oikein mallikkaasti käyntiin. Teen pääsääntöisesti iltavuoroa 16-20 mutta välillä myös vähän pidempää vuoroa. On mukavaa saada kirjotuksiin lukemisen rinnalle jotain muutakin tekemistä. Ja ennenkuin kukaan tulee kyselemään treenaamisesta niin se on yhtälailla mun elämässä mukana kuin aina ennenkin. Halusin vain opiskelujen ja treenaamisen rinnalle töitä, ja niitä löysinkin kohtalaisen hyvällä palkalla.

Vlogisarja mun matkasta kisalavalle on jäänyt taka-alalle tämän raskaamman ajanjakson myötä. Mutta mua snäpissä (@noorahakanen) ja Instagramissa (@noorahakanen) seuraavat on pysyneet hyvin kärryillä missä mennään. Välidieetti loppu reilu viikko sitten ja paino tulikin suunnitellusti alas. Tästä on hyvä jatkaa treenaamista huhtikuulle kun starttaillaankin sitten kisadieetti. Jotenkin todella outo aatella, että mulla on enään 210 päivää ensimmäisiin kisoihin. Ja tosiaan, kun sitä toista osaa ei ole tullut vielä siitä vlogisarjasta niin voin teille kertoa että tulen kisaamaan 16.9 Espoon kulttuurikeskuksella PCA-liiton Finnish Openissa. Avaan teille toisessa postauksessa miksi päädyin IFBB-liiton sijasta PCA:han. 
Vielä pitäisi jaksaa painaa kovaa duunia kirjoituksia varten. Tasan 31 päivää fysiikan ja 36 päivää matikan kirjoituksiin. Jännitys ja stressi alkaa pikkuhiljaa kasvamaan kokoajan korkeemmalle ja korkeemmalle. Oon pystynyt kaikesta huolimatta lukemaan todella hyvin niihin, josta olenkin erittäin tyytyväinen. Mutta voin sanoa, että treenaaminen ja töissä käynti on niin paljon helpottanut kirjoituksista koituvaa stressiä. Ilman fitnesiä tai töitä lukisin varmaan 24/7 kirjoituksiin.


Toivottavasti pääsitte vähän kärryille missä mennään. Tuntu vain oikealta tulla kirjoittamaan tänne kuulumisia ja tästä lähin multa ilmestyy kaksi postausta viikossa. Päivistä en ole 100% varma, mutta tein Instagramin stooriin kyselyä että mitkä päivät olisi teidän mieleen. Käykää vastailemassa! Ja pahoittelen näiden kuvien laatua. Mun objektiivi oli ottanut vähän osumaa, josta johtuu kuvien epätarkkuus. 
Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit