Minun koti

Postaus toteutettu yhteistyössä Veken kalusteen kanssa!

Moikka!

Haluan heti tässä alussa kertoa teille syyt miksi olen ollut hiljainen blogin puolella. Oon lukenut aika reippaasti toivottavasti viimeisiin kirjoituksiin, jotka alkavat minulle 17.9. Sen lisäksi musta tuli viime kuussa yrittäjä, joten olen hoidellut yrittäjän velvollisuuksia alta pois (tulette kuulemaan tästä lisää aika pian!). Ja ei sovi unohtaa kisadieettiä, jota on tänään jäljellä tasan 5 päivää. Kisojen jälkeen pyrin pääsemään takaisin kaksi postausta / per viikko -rytmiin. Mutta näiden nopeiden kuulumisten jälkeen voidaankin siirtyä postauksen viralliseen aiheeseen, nimittäin mun kotiin. Muutin viime kuun alkupuolella uuteen kotiin (taustalla on monia syitä), vuoden vanhaan saunalliseen kaksioon. Instastoorissa pidin kyselyä noin viikko muuton jälkeen, kiinnostaisko teitä nähdä postausta mun kodista ja suurinta osaa kiinnosti!

Eteinen/Olohuone/Keittiö

Kun ulko-ovesta astuu sisälle avautuu näkymä pieneen eteiseen, joka on kuitenkin yhtä isoa tilaa olohuoneen sekä keittiön kanssa. Halusin vähän rajata eteistä olohuoneesta lipaston avulla, jonka sisältä löytyy pipoja, huiveja, kenkiä, lakanoita sekä lipaston päältä mun pikkulaukut, kulho jossa on kaikki avaimet sekä kalenteri. Sen lisäksi lipaston päältä löytyy muutamat kynttilätelineet. Mulla on eteisessä myös reippaasti kaappitilaa, joten säilytystilan kanssa ei tule puutetta tässä asunnossa.

Mun asunnossa on väriteema todella maanläheinen. Löytyy harmaan eri sävyjä, valkoista sekä puunväriä eri sävyissä. Halusin tuoda mukaan vähän väriä erilaisilla tekstiileillä sekä kasveilla. Multa löytyy asunnosta ainoastaan kaksi oikeeta kasvia, koska oon ehkä maailman huonoin hoitamaan niitä.

Sohvapöytä: Kiwi 3 Sohvapöytä * Sivupöytä: Day -sarjapöytä

Sohva: Facebook -Kirppis Keinutuoli:House Nordic Space Keinutuoli*

* Taulut: Papurino*

Olohuoneen ja parvekkeen oven väliin laitoin Ikean 2x4 -kokoisen Kallax-hyllyn. Hyllyiltä löytyy mun Iittalan Aalto-lasit, viinilasit, kameratavarat sekä muutamat säilytyslaatikot joiden sisälle olen saanut ylimääräiset tavarat piiloon. Hyllyn päältä löytyy mun tämän hetken käytetyimmät korkokengät sekä kaksi pulloa kuohuviiniä

Keittiön pintojen materiaalit ovat hyvin vaaleita.Keittiö kattaa asunnosta yhden kokonaisen seinän, joka näkyy sitten laskutilan puutteena tietyissä asioissa. Tästä johtuu etten ole hirveästi halunnut tasoille nostaa mitään, ainoastaan ns. pakolliset asiat. Toisesta päästä keittiöö löytyy mun pieni kahvinurkkaus, Pauligin kahvikone sekä ihan perinteinen kahvinkeitin.

Tähän asuntoon jouduttiin hommaamaan kunnon ruokapöytä, koska aiemmissa asunnoissa oli ollut vain kahden hengen ruokapöytä käytössä. Löysin tarpeeksi simppelin mutta kivan näköisen pöydän Jyskista ja sen kaveriksi hommattiin neljä kappaletta tuoleja, joissa yhdistyy asunnon sävyt, harmaa ja puunsävy.

Makuuhuone:

Makuuhuone on ehkä itselle kaikkein mieluisin tila tästä asunnosta. Siellä yhdistyy rauhallisuus, mutta myös värejä ja kontrasteja löytyy. En oikeastaan tiedä miten pystyn paremmin kertomaan makuuhuoneesta, joten annetaan kuvien puhua puolestaan.

Kylpyhuone:

Kylpyhuoneessa sävyteema on reilusti tummempi kuin mitä se on muualla asunnossa. Mutta kuitenkin hyvässä määrässä löytyy myös vaaleutta tuomaan tasapainoa. Kylppäristä multa löytyy myös sauna, tosin ehkä maailman pienin sellainen. Tuonne juuri ja juuri mahtuu kaksi ihmistä saunomaan mutta kaikkein parhaitan siellä saunoo yksin.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JennyJanette
JennyJanette,
Oi kuinka kiva koti sulla😍
nouw.com/jennyjanette
stepstoselflove
stepstoselflove,
Vitsi miten ihanan näköinen koti sulla <3 ihan älyttömän söpö toi pikkunen sauna ! 😃
nouw.com/stepstoselflove