Miksi NOUW? + Kysy minulta mitä tahansa!

Postauksen kuvat on toteutettu yhteistyössä Junkyardin kanssa. Junkyardin tuotteisiin linkit ensimmäisen kuvan alla!

Moikka!

Kun jaoin edellisiin postauksiin linkit mun somekanavissa, moni huomasi bloggerin vaihtuneen NOUW:n blogiportaaliin. Tämä herätti suurta hämmästyttä ja uteliaisuutta varsinkin mun snäppiseuraajissa. Moni ihmetteli sitä, miksi halusin siirtyä tutusta ja turvallisesti bloggerista aivan uuteen ja tuntemattomaan blogiportaaliin. Päätin nyt avata teille suurimpia syitä tähän, miksi muutin blogin sijaintia.

Takki: Junkyard* T-paita: Junkyard* Housut: Def-Shop* Kengät: Berg Outdoor

Päällimmäisenä syynä oli se, että halusin niin sanotusti aloittaa puhtaalta pöydältä. Vaikkakin pystytte lukemaan vanhoja postauksiani, niin uudella blogialustalla kirjoittaminen tuo uudella tavalla motivaatiota. Bloggeri oli tietysti jo tutuksi tullut kaveri, mutta kaipasin todella paljon enemmän. Mietin muutamaa blogiportaalivaihtoehtoa, mutta meidän Bloggaajien Whatsapp -ryhmässä oli eräs päivä NOUW:sta keskustelua ja kiinnostuin siitä todella suuresti. Pystyn muokkaamaan ulkoasua niin paljon helpommin, kuin mitä bloggerin kanssa pystyin. Kuinkahan monta kertaa olen itkenyt ja menettänyt hermoni kun olen yrittänyt muokata bloggerin ulkoasun HTML-koodia ja onnistunut "rikkomaan" koodin. Täällä luojan kiitos on helppo saada ulkoasusta mieluinen ja toistaiseksi mennään tällä ulkoasulla!

Tietysti syynä oli myös se, että en vain löytänyt motivaatiota bloggaamiseen mistään ja muutenkin kirjoittaminen tuntui todella vaikealta (kuten viime postauksessa kerroin syitä). Voin kertoa että blogiportaaliin liittyminen kasvatti motivaatiota todella paljon ja pidän siitä, kuinka yksinkertaista voi nettisivujen käyttö olla. NOUW:n avulla pystyn myös helpommin lukemaan muiden bloggaajien blogeja, joita ei välttämättä ole tullut ennen luettua niin paljon. Sekä se, kuinka helpoksi on tehty NOUW:n oma puhelinsovellus. Mulla oli joskus Bloggerin puhelinsovellus, mutta siinä oli jo pelkästään itse postauksen tekeminen todella vaikeaa. NOUW:n sovelluksella pystyn myös tarvittaessa päivittämään blogin asetuksia sekä blogin ulkoasua! Tuo sovellus oli yksi iso plussa kun mietin tänne vaihtamista. Tämä oli tavallaan mun uusi alku näin uuden vuoden kunniaksi, vaikka tätä vuotta onkin kulunut jo vähän reilu kaksi kuukautta.

Ensi viikon lauantain postaukseen tarvitsen teidän apua, nimittäin pääsette nyt kyselemään multa ihan mitä tahansa. Jos olette miettineet esimerkiksi mun lempijäätelöä tai vaatemerkkiä niin nyt on oiva tilaisuus saada vastaus. Teillä on aikaa ensi viikon torstaihin eli 8.3 asti. 100% varma en ole vielä siitä, vastaanko kysymyksiin videolla vai tekstimuodossa, kertokaa myös kumpi olisi kivempi!

Toivottavasti teillä oli mukavat hiihtolomat, milloin sitten olet niitä viettänytkään! Mulla loppuu virallinen hiihtoloma tänään, tietysti minulla jatkuu vielä kolmisen viikkoa lukuloma, onneksi. Mun hiihtoloma muutenkin meni töissä kolmena päivänä sekä kyynärsauvojen kanssa köpötellessä. Mutta älkää huoliko, pääsin minäkin nauttimaan osani noista ihanista auringon paisteista, sekä vähemmän ihanista paukkupakkasista! Ja jos jollain on vasta alkamassa hiihtoloma, niin toivottavasti tekin saatte nauttia auringonpaisteesta ja pääsette tekemään ulos kaikkea kivaa!

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

NennaKalsi
NennaKalsi,
Ymmärrän kyllä miksi olet Nouwiin halunnut siirtyä, sillä täällä nyt vain kaikki sattuu olemaan niin helppoa ja rakastan itse tätä bloggareiden yhteisöllisyyttä, mikä täällä on! 👌🏼 Nouwin kautta varmasti monet uudet ihmiset löytää sun blogin ja siksi esimerkiksi noihin kysymyksiin olisi mun mielestä kiva kuulla vähän sun parisuhteesta ”missä tapasitte ja kauan olette ollut yhdessä” ja myös treenitaustasta, että ”millainen se on ollut sulla ja miten kehittynyt!” Nää on kyllä aika laajoja kysymyksiä, mutta odotan innolla uutta postaustasi ☺️👌🏼✨
nouw.com/nennakalsi
noorahakanen
noorahakanen,
Se on kyllä uskomatonta kuinka paljon helpompi on ottaa kontaktia muihin bloggaajiin! Ja kiitos kysymyksistä❤️
nouw.com/noorahakanen
Reetta
,

Halusin myös tulla kysymään sinulta pari kysymystä, joita olen mielestäni joskus sulta snäpinkin puolella kysellyt! 1. Kuinka monta kertaa viikossa treenaat? 2. Mitä lisäravinteita käytät? 3. Mistä saat motivaation lähteä esimerkiksi aamukuudelta salille?

noorahakanen
noorahakanen,
Kiitos paljon kysymyksistä!❤️
nouw.com/noorahakanen
Jenni
,

Haluan tähän alkuun sanoa sen, että oot uskomattoman upea persoona ja toivotan sulle oikein paljon tsemppiä kisadieetille! Sen lisäksi haluan kysyä sulta muutaman kysymyksen! 1. Kuinka paljon Matti tukee ja tsemppaa sua fitnessharrastuksen parissa? 2. Kun olit välidieetillä, oliko sulla jotain mitä teki kauheasti mieli? Esimerkiksi karkkia, pullaa yms. 3. Mitä haluat saavuttaa elämässäsi? 4. Mitä odotat tulevalta kesältä? 5. Mistä löydät inspiraation asuihin?

noorahakanen
noorahakanen,
Voi kiitos paljon❤️ Kehut kyllä piristää mieltä!
nouw.com/noorahakanen
Nimetön
,

1. Mistä asioista haaveilet parhaillaan? 2. Missä näet /haluaisit nähdä itsesi 10 vuoden kuluttua? 3. Millainen olisi sinun unelmakoti?

noorahakanen
noorahakanen,
Kiitos kysymyksistä❤️
nouw.com/noorahakanen
Milla
,

Oot todella upea nainen ja vaikutat aivan mahtavalta persoonalta! Mutta nyt kysymyksiin: 1. Jos sun pitäisi valita ainoastaan yksi meikki mitä käyttäisit loppuelämäsi, niin mikä se olisi? 2. Onko sinulla tiettyä vaatekappaletta, johon turvaudut jos et keksi muuta päälle pantavaa? 3. Mistä löydät inspiraation asukuviisi ja kuvauslokaatioihin? 4. Mihin aiot hakea yhteishaussa, ja milloin meinaat hakea? 5. Mitkä aineet kirjoitat kirjoituksissa ja mitkä on arvosanatavoitteet niistä?

noorahakanen
noorahakanen,
Kiitos paljon kehuista ja kysymyksistä❤️
nouw.com/noorahakanen