Luukku 9: Open When -letters

Moikka!Tosiaan onnistuin eilen illalla jättämään puhelimen laturin äitin autoon ja laturi päätyi lopulta Korpilahdelle. Meillä ei toimi netti, koska ei olla saatu aikaiseksi soitettua Elisalle että se aktivoitaisiin. Tästä johtuen jaan tälläkin hetkellä puhelimesta nettiä läppäriini. Olisihan toki mulla ollut illalla 11% akkua, mutta se ei olisi riittänyt netin jakamisessa kuin maksimissaan viideksi minuutiksi. Mutta ettei tämä alkukappale mene liian pitkäksi, niin mennään suoraan luukun pariin!

Halusin antaa teille ilmaisen joululahjavinkin, jonka toteutin Matille. Eli nämä saattavat olla tuttuja joillekkin teistä ystävänpäivältä, mutta mielestäni nämä sopivat yhtälailla jouluun. Kyseessä on siis kirjeet, jotka saa avata tietyissä tilanteissa. Esimerkiksi päällimmäisenä on kirje, joka avataan kun saa tuon paketin.

Sen lisäksi kirjoitin omiin kirjeisiini esimerkkeinä:- Mietit miksi rakastan sinua- Tekee mieli pistää suut makiaksi- Tarviit kahvirahaa- Haluat tehdä jotain spesiaaliaYhteensä kuoria on 10 kappaletta, joten tässä on pieni osa niistä!Toivottavasti tykkäsitte postauksesta ja saitte ehkä inspiraatiota lahjaan, johon ette halua käyttää rahaa!
Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit