Luukku 8: Kuinka muokkaan igkuvat?

Moikka!Teidän piti tänään saada videota, mutta teknisten ongelmien vuoksi se siirtyy ensi viikkoon. Pahoittelut siitä. Tänään kuitenkin saatte nähdä, miten muokkaan instagram-kuvat. Näitä esimerkkikuvia ette löydä mun instagramista, mutta toivottavasti pysytte kärryillä!
Eli tosiaan, käytän Instagram-kuvien muokkaamiseen VSCO oikeastaan ainoastaan. Hyvin harvoin käytän myös Snapseediä, mutta se on käytössä ehkä 1:ssä kuvassa sadasta. VSCOssa mulla on käytössä kaksi filtteriä, HB2 ja HB1. Niitten voimakkuutta säätelen tarpeen mukaan ja säädän tietysti myös kaikki muut asetukset.

HB2 +8,2. Kirkkaus +0.2, Kontrasti +1.4, Terävyys +4.3, Lämpötila -0.8, 
HB2 +6.5, Kirkkaus -0.5, Kontrasti +1.1, Terävyys +3.0, Lämpötila -0.4, Korostuksen poisto +1.9.HB1 +4.0, Kirkkaus +0.6, Kontrasti +0.3, Terävyys +0.9, Korostuksen poisto +3.3, Lämpötila -0.8

Toivottavasti tykkäsitte postauksesta! Nyt teillä on mahdollisuus saada vastauksia kysymyksiinne liittyen mun ja Matin parisuhteeseen, joten laitelkaa kommenttiboksiin kysymyksiä! Aikaa kysymysten laittoon on ensi viikon torstaihin eli 14.12 asti. 
Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
1.Miten tapasitte?
2.Mikä on romanttisin juttu, jonka Matti on toteuttanut sulle tai sä Matille?
3. Parhaat puolet Matissa?
Anonyymi
,
Luetelkaa toisistanne 3 hyvää ja 3 huonoa puolta. Kumpi teistä on laiskempi kotitöiden suhteen? Onko teillä ns. "omia parisuhdejuttuja"?
Alisa
,
Mikä Noorassa on parasta? Entä mikä Matissa on parasta? Tuutteko hyvin toimeen toistenne perheiden kanssa? Uskaltaako Matti tulla Nooran kyytiin?