Luukku 7: Nopea ja helppo smoothiebowl

Moikka!Eiliset Linnan juhlat on nyt taputeltu (vaikka lööpeissä ne pyöriikin seuraavan kuukauden), mutta tänään ollaan reseptin parissa. Mä yksi ilta tein tällä reseptillä (okei oli eri makuista keittoa ja marjoja) iltapalaa ja mun oli pakko jakaa tää resepti teille. Nää määrät tässä on ihan heitetty päässä ja tällä määrällä saa kulhollisen smoothieta. 

Tarvitset:5 rkl pakastemarjoja (näissä kuvissa käytin mansikoita)4-5rkl marjakeittoa (itse käytin mansikkakeittoa)3.5rkl maitorahkaaLoraus marjamehua (käytin itsetehtyä mustaherukkamehua)1 banaani viipaloitunaVajaa 0.5dl kaurahiutaleitaKourallinen maapähkinöitä

Kaikki aineet heität blenderiin. Itse käytin sellaista, joka tekee smoothien suoraan pulloon. Mutta voit käyttää sellaista blenderiä mikä sulta löytyy kotoa. Sen jälkeen kaadat kulhoon ja ripottelet päälle esimerkiksi hiutaleita tai siemeniä! Joukkoon voi myös blendata protskujauhetta halutessaan.

Toivottavasti tykkäsitte nopeasta ja helposta smoothiekulhosta! Tämä on nykyään viikonloppuisin meidän aamupalapöydässä jo vakio nähtävyys!
Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit