Luukku 4: Hiusmuutoksia

Postaus toteutettu yhteistyössä Parturi-Kampaamo Henna&Peetan kanssaMoikka!Tätä postausta kirjoittaessa joulumusiikit soi taustalla ja joulufiilis alkaa pikkuhiljaa nousemaan korkeammalle. Tänään kävin äitin kanssa kaupoilla ja äiti osti meille valollisen paperitähden olohuoneen ikkunaan sekä joulutähden sohvapöydälle. Vielä pitäisi joulukuusi hommata ja vähän jouluisemmat verhot. Mutta nyt ei höpistä yhtään enempään vaan mennään suoraan postauksen aiheeseen!

Tein siis yhteistyössä Parturi-Kampaamo Henna&Peetan kanssa mulle hiuksiin muodonmuutoksen. Mun hiukset olivat todella huonossa kunnossa, niinkuin ylläolevasta kuvasta pystyy havaitsemaan. Sen lisäksi niiden väri oli todella sekalainen enkä tykännyt siitä yhtään. Hiuksiin saatiin tosi paljon eloa, kun niitä lähdettiin raidoittamaan ja voin sanoa että tykkään näistä todella paljon nyt. Ja tästä on tulevaisuudessa helppo lähteä vaalentamaan lisää, jos siltä tuntuu. Lopputuloksen huomaatte allaolevasta kuvasta. Muutos on mielestäni suuri. Hiukset näyttävät niin terveiltä nykyään.

Hennan ja Peetan liike oli todella tyylikäs ja rakastuin niiden katossa sekä seinällä roikkuviin oksiin. Muutenkin raakalaudasta valmistetut hyllyt peilien vieressä sekä lautainen etupinta kassatiskillä olivat minun mieleen. Sain todella hyvää palvelua ja kokoajan kysyttiin että onko kaikki hyvin. Allaolevasta kuvasta voitte viellä nähdä yleisilmeen liikkeestä. Parhaan fiiliksen kuitenkin näkee vasta paikanpäällä ja siitä päästäänkin seuraavaan uutiseen!

Päätettiin Hennan ja Peetan kanssa arpoa 2 kappaletta 25 euron arvoisia lahjakortteja heidän liikkeeseen. Voit käyttää sen parturipalveluihin tai esimerkiksi kulmien värjäykseen ( mikä minulle muuten myös tehtiin ). Sen lisäksi, jos arpaonni ei tällä kertaa suosi sinua niin sinulla on mahdollisuus saada 15% alennusta palveluista. Koodilla Nooraemilia15 (Mainittava aikaa varattaessa tai netistä varattessa laitettava lisätietoja kohtaan!) Mutta nyt voisin kertoa teille arvonnan ohjeet:
1. Sinun pitää tykätä blogini facebook-sivusta sekä Parturi-Kampaamo Henna&Peetan facebook-sivusta. (Minun blogini facebook-sivuista voit tykätä sivugadgetista)2. Jos arpaonni suosii sinua, sinulla on 2kk aikaa käyttää lahjakortti. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebook-messengerin kautta!
Tsemppiä kaikille arvontaan!Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit