Luukku 20&21: Kokonaiskatsaus vuoteen 2017

Moikka!Pahoittelen jo etukäteen sitä, että postauksen kuvat ovat jouluteemaisia, koska en vain yksinkertaisesti löytänyt enään alkuvuonna otettuja kuvia. Mutta eikös se oo mukava katsella jouluaiheisia kuvia, kun jouluun on enään kolme yötä?  Mutta aloitetaan käymään läpi mitä kaikkea tein vuonna 2017.
Tammikuu:Tammikuussa painoin lukiota läpi ja hankin viimeiset tarvikkeet Wanhojen tansseja varten. Lentopallo oli vahva osa elämää ja treeneissä tulikin käytyä melkein päivittäin. Virallisesti asuin porukoilla, mutta kyllä aikalailla joka yö tuli vietettyä Matin porukoiden luona. (Mietin välillä hiljaa mielessä, että miten ollaan mahuttu nukkumaan 90cm leveessä sängyssä kahdestaan)
Helmikuu:Päällimmäisenä tulee mieleen mun Wanhat ja Matin valmistujaiset. Wanhoista en kerennyt ikinä tekemään postausta blogin puolelle ja mun piti tehdä "vinkkipostaus" mutta sekin vähän jäi. Tanssin Wanhat mun luokkalaisen kanssa, koska Matti ei lämmenny ajatukselle. 
Maaliskuu: Starttasin tämän nykyisen blogin Wordpressissä. Se oli ehkä isoin asia, koska tämä alkoi viemään aikaa enemmän ja enemmän! Sain kuulolaitteen helpottamaan elämistäni.
Toukokuu:Viimeistä vietiin lukion toista vuotta ja silloin tuntui oudolta, että enään jäljellä olisi yhteensä neljä jaksoa lukiota. Sen lisäksi toukukuun alussa oli kauden päättäjäiset joukkueen kanssa Himoksella ja mun 18-vuotis synttärijuhlat toukokuun lopussa. Muutimme myös Matin kanssa yhteen, sellaiseen 23 neliöiseen yksiöön..

Kesäkuu:Kesäloma. Täytin 18. Valmistauduin kovasti kirjoituksiin. Aloin saamaan useemmin stressireaktiona pyörtymiskohtauksia. Pari yötä sairaalassa pyörtyilyjen takia. Mulla ja Matilla tuli vuosi täyteen yhdessä oloa. 
Heinäkuu:Matti lähti heinäkuun 3.päivä armeijaan, mutta onneksi 25 minuutin päähän Tikkakoskelle. Itse painoin koko heinäkuun töitä uimahallilla ja töiden jälkeen luin kovasti syksyn kirjoituksiin. Liityin myös Badass Atheletes -tiimiin ja se oli ehkä elämäni parhain päätös.
Elokuu:Lukion viimeinen vuosi starttas. Loppukiri syksyn kirjoituksiin sekä myös "terveen paperit" pyörtyilyjen suhteen. Syyksi nyt on ainakin toistaiseksi kirjattu liian suureksi kasvanut stressi. Treeni maistui enemmän kuin koskaan sekä blogin kirjoittaminen tuntui hyvältä. Elokuussa myös sain kaksi vapaalippua Sunset Parkkiin, mulle ja Matille. Oli mukava päästä nollaamaan ajatukset.
Syyskuu:Kaksi asiaa mitkä tulee heti mieleen syyskuussa oli 46 neliöiseen kaksioon muutto ja bloggaajien miitti Tampereella. Mulla oli myös syyskuussa terveystiedon ja lyhyen matikan kirjoitukset, joista terkka meni ihan kohtalaisen hyvin mutta matikan tulen uusimaan. Tiedän myös syyn miksi arvosana oli niin huono, joten suunta ylöspäin nyt keväällä. Ja tosiaan noin 10 bloggaajan kanssa tavattiin Tampereella, käytiin syömässä ja ottamassa kuvia. Ilta jatkui minun osalta hetken muutaman kanssa Tornissa ja siitä menin sitten hyvän ystäväni luo. 

Lokakuu: Löimme lukkoon valmentajan kanssa, että tämä likka nousee syksyllä 2018 kisalavalle. Sen lisäksi lentopallokausi starttasi, todennäköisesti minun viimeinen kausi. Muuten lokakuu meni koulun ja treenin ympärillä.
Marraskuu:Marraskuusta tuli ensimmäisenä mieleen se, että sykin kovaan tahtiin autokoulua läpi. Oli simulaattoriajoa ja teoriatunteja. Siihen päälle vielä normikoulu ja treenaaminen. Marraskuun alussa myös startattiin mun välidieetti jota on käynnissä nyt kahdeksas viikko. Välillä on vaikeempaa mutta kyllä tää aika on mennyt nopeesti, kun on sisulla painanut menemään. 
Joulukuu:Aloin hyvissä ajoin suunnittelemaan kaikki joululahjat ja itseasiassa eilen sain paketoitua viimeisetkin lahjat. Sain myös ajokortin viime viikolla. Tässä kuussa on muutenkin ollut vähän stressiä kun aloitin tosiaan lukemaan tuossa loka-marraskuun vaihteessa kirjoituksiin ja nyt tuntuu että mulla ei ole muuta elämää ollenkaan. Ja mä kerroin jo Snäpin puolella (noorauhhhh) että miten minä ja Matti vietetään Joulu, kun kummiskin asutaan yhdessä. Eli jouluaattona kumpikin on omien perheiden kanssa ja sitten joulupäivänä syödään yhdessä ja vietetään yhteinen joulu silloin. 

Toivottavasti tykkäsitte vähän erilaisesta luukusta ja viimeisiä luukkuja viedään! Jouluaaton luukku tulee vasta joulupäivänä, mutta muuten tulee ihan oikeina päivinä! Kertokaa myös mielipide blogin uudistuneesta ulkonäöstä tuonne alas. Ja haluan muistuttaa arvonnasta, joka on tässä luukussa. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin Cocopandalle!
Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit