Luukku 19: Lapsuuden lempi jouluelokuvat

Moikka!Tänään pääsette katsomaan, mitkä oli mun lapsuudessa lempielokuvat. Tuntuu tavallaa oudolta puhua lapsuudesta, kun olen kuitenkin vasta 18 vuotias, mutta ikähaarukka mitä tarkoitan tässä on 5-13 vuotta. Mennään vain suoraan katsomaan nämä elokuvat!
Lumiukko. Tämä oli niin lapsuudessa kuin on vielä nykyäänkin pakollinen elokuva katsoa. Tässä oli pienenä aina jonkinlainen jännitys, kun Lumiukko heräsikin yhtäkkiä eloon, ja poika lähtee Lumiukon kanssa seikkailemaan taivaalle.
Joulutarina. Muistan kun saatiin Joulutarina joululahjaksi meidän tädiltä. Se piti katsoa monta kertaa putkeen heti. Nykyään se pitää aina katsoa TV:stä Jouluna, vaikkakin kyseisen elokuvan on nähnyt jo monta kertaa ja sen osaa melkeinpä ulkoa. Nykyään saatan alkaa itkemään siinä kohdassa kun kylän asukkaat tulevat kertomaan Nikolakselle hänen vanhempiensa ja pikkusiskonsa kuolemasta.
 Napapiirin Pikajuna. Olin viisi vuotias kun tämä elokuva julkaistiin ja en muista kunnolla sitä aikaa. Mutta vanhemmalla iällä, sanotaanko noin 7-8 vuotiaana tämä elokuva oli oikeasti yllättävän jännittävä! En ole tätä pitkiin aikoihin nähnyt, mutta pitäisi ehdottomasti nyt tulevan Joulun alla katsoa tämä uudestaan!
Niko - Lentäjän Poika. 9-vuotiaana muistan tämän elokuvan tulemisen myyntiin. Muistan kuinka sain tämän joskus joululahjaksi ja taas katsottiin yksi elokuva varmaan 10 kertaa viikon sisällä. Tässäkin oli oma jännityksensä, että löytääkö Niko isäänsä ja selviääkö porolauma susista. 
Toivottavasti tykkäsitte vähän erilaisesta postauksesta! Tätä oli kiva toteuttaa ja tulipahan kunnon nostalgiapärinät samalla. Näitä elokuvia olisi kyllä ollut vaikka kuinka ja paljon, mutta päätin kertoa teille 4 ehdotonta lapsuuden lempparia!
Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit