Luukku 18: Meidän koti

Moikka!Tänään pääsette tutustumaan meidän kotiin! Vielä tämä on vähän kesken, mutta tärkeintähän on että minä ja Matti viihdytään täällä ja tunnetaan olomme kodikkaaksi! Mutta mennään suoraan katsomaan miltä meillä näyttää näin joulun alla!
Eteinen ja keittiö:Eteinen meillä on todella pieni, mutta kyllä siihen ihan hyvin vielä mahtuu meidän takit ja kengät. Naulakon alapuolella oleva kori lähtee pois ja tilalle tulee kenkäkaappi. Keittiössä taasen vallitsee turkoosi väriteema ja tykkään tästä, että keittiö on ns. syrjässä mutta silti avautuu eteiseen ja olohuoneeseen. Keittiössä on itselleni tarpeeksi laskutilaa ja sekin on positiivinen asia.
Olohuone:


Olohuoneessa meillä on todella vaalea sisustus. Sen lisäksi olohuonessa on myös meidän ruokapöytä, joka on vielä toistaiseksi kahden hengen pöytä. Sohvan hommasin meille torista, kuten myös sohvapöydän. Sohvan parhaita puolia on siinä hyvä löhöilymahollisuus!
Makuuhuone:  Makuuhuoneessa jatkuu vaalea linja, mutta kontrastia tuo Matin vaatelipasto ja mun meikkipöytä. Meillä tosiaan on ainoastaan kaksi vaatekaappia, jotka ovat minun käytössäni. Sen takia Matille hommattiin erillinen vaatelipasto, koska sillä ei niitä vaatteita ole niin paljoa. Mulla on tosiaan meidän makkarissa oma meikki/työpiste. Matin työpiste on sitten olohuoneen puolella.
Kylpyhuone/sauna:


Nyt päästään lempipaikkaan meidän asunnossa nimittäi kylppäriin ja sitä kautta saunaan. Rakastan saunoa todella paljon ja oma sauna on ihan paras asia meidän asunnossa. Me säilytetään meidän kuivaustelinettä meidän saunassa myös. Kylpyhuone on aika iso ja haluaisin meille isomman kylpyhuonematon. Mutta valaistuis meidän kylpyhuoneessa on perinteistä kylpyhuoneluokkaa, eli toisinsanoen täysin keltapohjainen. Iso plussa tulee myös peilikaapeista, jonka taakse saa piilotettua hammasharjasta lähtien kaikki.
Toivottavasti tykkäsitte luukusta ja me näemme huomisessa luukussa. Tosiaan meidän asunto on vielä vähän keskeneräinen mutta tykkään tästä jo nytten todella paljon. Teen sitten kesällä uuden asunnonesittely tänne, kun sisustus on kesäisempi ja parvekekkin on edustuskunnossa!
Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit