Luukku 17: Joululahjaideat osa 2

Moikka!Eilisen luukun ajastuksen onnistuin sähläämään, että se olisi julkaissut tämän postauksen vasta tänään illalla. Hienoa Noora. Mutta tänään tulee sitten eilinen ja tämän päivän luukku. 17. päivän luukussa jatketaan joululahjaideoilla. Nyt vain lahjaideat on enemmän suunnattu miespuolisille henkilöille.
 Esim. Veljelle, poikaystävälle...
1. Hajuvesi. Nykypäivänä jokainen poikakäyttää hajuvesiä tai ainakaan en tunne ketään kuka ei käyttäisi. Voit esimerkiksi ostaa jonkun brändin lahjapakkauksen, missä tulee samaa sarjaa oleva hajuvesi ja dödö!2. Lippis. Moni varmasti miettii nyt, että lippis lahjaksi keskellä talvea?! Kyllä. Salilla näkee usealla jätkällä aina lippiksen päässä sekä onhan se sitten mukava olla kesälle ihan pränikkä lippis. Ja lippis on nyt katukuvassa aika suuri juttu!3. Kengät. Jos sun poikaystävä tykkää Timberlandin tyylisistä kengistä, osta sille Timberlandit. Mutta aivan varmasti esimerkiksi Niken tai Adidaksen tennarit/lenkkarit kyllä ilahduttavat aivan varmasti. Pojillakin nuo kengät tuppaa kulumaan ihmeellisen nopeasti.4. Kauluspaita. Kauluspaitaa voi verrata naisten laukkuihin tai kenkiin. Kauluspaitoja pitää olla eri mallisia, värisiä, erilaisella kuosilla ja mitähän vielä. Aika monesti bileissä ja baareissa näkee jätkillä kauluspaidat päällä, joten nyt tarkistamaan pojan koko ja kauluspaita ostoksille!5. Kuulokkeet. Langattomat kuulokkeet ovat tänä päivänä se juttu ja pojilla nyt nappikuulokkeet aina tuppaa hukkumaan. Mutta jos lahjansaaja ei käytä kuin nappikuulokkeita arkena, mutta pelaa esimerkiksi PS4 jotain pelejä, niin osta hänelle pelikuulokkeet. Aina on mukavempi pelata, kun on ihan uudet kuulokkeet päässä!6. Lompakko. Itse ostin itseasiassa Matille uuden lompakon joululahjaksi, kun edellinen alkoi olemaan elämää nähnyt. Miehillä lompakot kuluu varsinkin reunoista, kun he pitävät sitä aina taka- tai etutaskussa, ja kokoajan veivaavat edestakaisin. 7. Rannekello. Monen poikaystävät voivat olla lähdössä armeijaan nyt Tammikuussa tai sitten kesällä Heinäkuussa. Osta kello, joka kestää vettä, jossa on taustavalaisu ja joka vain on sellainen järkevä inttiin. Mutta jos asepalvelus on jo suoritettu niin, esimerkiksi Daniel Wellingtonin kellot ovat varma sana. Valitset tyylikkään kellotaulun ja siihen sopivan rannehihnan!
Esim. Isälle, Ukille...
 1. Rannekello. Jatketaan rannekellolinjalla heti tässäkin listassa. Isälle tai ukille sopii nahkaisella hihnalla varustettu kello. Kuvassa oleva esimerkki on sellainen, minkä tyylisen olisin varmasti voinut kuvitella ostavani Papalleni. 2. Partakone. Oletko kysynyt isältä tai ukilta, kuinka vanha heidän partakoneensa on? Vastaus voi olla jopa lähempänä 20 vuotta kuin 10 vuotta.. Joten tuliterä partakone on piristävä lahja, isä ja ukki voivat sanoa hyvästi jatkuville haavoille leukaperissä.3. Flanelli. Kuinka monen isä tai ukki käy esimerkiksi pilkillä, sanoo hep! HEP! Flanelli on hengittävä mutta lämmin, ja senkun vetää pilkkihaalarin päälle niin ei varmasti tule kylmä. Itse ostin sedälleni flanellipaidan, koska kyseessä on aika iso kalamies. Että omalle isälleni ostin hupparin, jonka sisäpuoli on fleecemateriaalia!4. Reinot. Mun papalla oli Reinot ja ne oli aina sillä kesällä jalassa jos se esimerkiksi haki saunaan puita. Nyt mun vanhemmalla isoveljellä on Reinot ja kuulemma ne on aika kovassa käytössä. Mutta tosiaan, osta isälle tai ukille Reinot lahjaksi. Niitä voi pitää talvella sisälläkin jalassa, ei ainakaan palele varpaita ja ei luista villasukka lattiasta!5. Nahkahanskat. Kyseessä on ns. monitoimihanskat, joita voi käyttää ihan minkä takin kanssa. Niitä voi myös käyttää talvella, jos sisällä on karvavuori. Mutta jos tiedät esimerkiksi isäsi omistavan 10 paria nahkahanskoja, osta hänelle esimerkiksi nahkarukkaset. 6. Kaulahuivi. Talvisin näkee kaupungilla monilla vanhemmilla miehillä ja nuorempia unohtamattakaan, niin kaulahuivit kaulassa. Ja se on hyvä asia, koska itse sain eilen kurkkukivun sen takia kun lähdin pakkaseen kävelemään vajaa 4km matkan ilman kaulahuivia.
Tässä nyt oli minun lahjaideat, toivottavasti näistä oli jotain apua! En halunnut laittaa näihin mitään ihan perus lahjakortteja yms, joten sen takia vähän erilaisempia ideoita!
Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit