Luukku 16: Joululahjaideat osa 1

Moikka!Toivon ettei kukaan sukupuolineutraali-ihminen ota itseensä tästä postauksesta. Tosiaan tänään saatte ensimmäisen osan joululahjaideapostaussarjaa ja huomenna tulee toinen osa. Mutta menään vain suoraan katsomaan mun joululahjavinkit! Olen siis koonnut nämä kollaasit ihan sen varjossa, mitä itse antaisin esimerkiksi siskolle, kaverille tai äitille!
Esim. Siskolle, tyttöystävälle, kaverille...

1. Pikkulaukku. Jokainen nainen tarvitsee pikkulaukun, jokaisessa värissä. Ei vaan. Riittää ihan hyvin, että löytyy nude, musta, valkoinen ja joku värikkäämpi pikkulaukku! Mutta lahja joka ei varmasti petä!2. Kynttilä. En tunne ketään tyttöä, joka ei rakastaisi kynttilöitä. Varsinkin ihanan tuoksuinen tuoksukynttilä on sellainen, josta jokainen tyttö tykkää. Kannattaa kuitenkin varmistaa, ettei lahjansaajalla ole migreeniä, koska jotkut saavat tuoksukynttilöistä helposti migreenikohtauksen!3. Meikkipaletti. Nyt on hyvä hetki tutustua lahjansaajan meikkikokoelmaan. Kaikilta meikkejä käyttäviltä puuttuu aina tietynlainen meikkipaletti. Multa esimerkiksi puuttuu luomiväripaletti, jossa olisi ainoastaan kylmiä sävyjä. Omistan itseasiassa kaksi lämminpainotteista luomiväripalettia. 4. Korvakorut. Kannattaa valita aitoa hopeaa tai kultaa olevat korut, koska se on ikävä tunne, jos saa nikkelistä allergisen reaktio. Ja suurin osa allergisoi nikkelin kanssa, ikävä kyllä. Mutta jos lahjan saajalla ei käytä korvakoruja, niin kaula- tai rannekoru on aina loistava vaihtoeto!5. Bodylotion/hajuvesi. Tälläisiä settejä löytää nykyään todella hyvillä tuoksuilla. Itse olen pitkään kattonut yhtä Pradan lahjasettiä, jossa on juurikin vartalovoide ja hajuvesi samassa. Se tuoksuu niin taivaalliselta että en kestä. Mutta jos tiedät, että lahjansaajalla on hajuvesiä miljoona, niin osta hyväntuoksuinen bodylotion! 6. Huppari/neule. Tähän esimerkkikuvaan pääsi Niken cropattu huppari. Kannattaa vaan tarkistaa lahjansaajan vaatekoko, ettei tule kiusallista tilannetta. Onhan se noloa, jos paita onkin liian pieni ja nainen tuntee olonsa lihavaksi.7. Korkokengät tai jonkinlaiset muut kengät. Mä oon ihminen, joka rakastaa lenkkareita ja tennareita. Meidän eteisessä onkin sellainen kori, joka on täynnä mun kenkiä. Pitäis varmaan viedä osa häkkivarastoon. Mutta kurkkaa tyttöystävän tai siskon kengistä kengänkoko, mutta huomio että kaikissa kengissä ei välttämättä ole sama koko!! Kengänmallin takia koko voi heitellä jopa 3:n koon verran!8. Torkkupeitto. Mä rakastan itse todella paljon erilaisia vilttejä ja torkkupeittoja, niitä löytyy tällä hetkellä meiän asunnosta 3 kappaletta. En tiedä mitään parempaa, kuin pehmeä viltti sängynpäässä jonka voi vetää jalkojen päälle, kun kattoo sängyssä tietokoneelta leffaa. 
Esim. Äidille, isoäidille...

1. Lompakko. Meidän äiti on ihminen, joka kantaa käteiset ja kortit aina puhelimensa suojakuorissa. Toin sille viime Unkarin reissulta tuliaisiksi lompakon, jonka otin itselleni käyttöön loppupelissä. Mutta varmasti äidit ja mummit arvostavat uutta lompakkoa, vanha voi olla ollut käytössä jopa 25 vuotta.2. Kaulahuivi ja pipo. Mun äiti käyttää talvisin jatkuvasti pipoja ja kaulahuiveja. Joten tämäkin on varma lahja. Talvella ja viileimmillä keleillä näitä tarvii. Ja mikä parasta, ne olisi samaa sarjaa yhdessä. 3. Aamutakki.  Satiininen tai sellaista fleecemateriaalia oleva aamutakki kyllä on positiivinen asia aamuisin. Varmasti saat äidillesi tai mummullesi hymyn huulille, kun paketista paljastuu aamutakki. 4. Pyyhkeitä. Uusia pyyhkeitä tarvitsee aina. Esimerkiksi voit ostaa setin, jossa on kaksi isoa kylpypyyhettä ja kaksi käsipyyhettä, joten siinä tulee samalla myös isälle/papalle lahja. Moni ei aina raaski ostaa mitään hienoja Pentikin tai Luhdan pyyhkeitä, joten yllätys olisi varmasti taattu!5. Korva-/kaulakoru. Otin tähän esimerkiksi Kalevalan Talon Sydän -sarjaa olevat korva- ja kaulakorut. Nämä ovat varmasti monen vanhemman ihmisen mieleen, nimittäin esimerkkinä voin antaa mummuni jolla on jokaisessa mahdollisessa kissanristiäisessä Talon Sydän -sarjaan kuuluva kaulakoru, rannekoru ja sormus. 6. Take Away -kahvikuppi.  Tämä sopii kyllä mainiosti myös siskolle tai tyttöystävälle lahjaksi. Mutta varsinkin, jos äitisi esimerkiksi on menevää sorttia niin osta sille tälläinen. Itse käytin porukoilla asuessa Take Away -kahvikuppia joka aamu kouluun lähtiessä. Laitoin aina teetä mukin täyteen, jota oli mukava sitten bussissa juoda. Nykyään tulee harvemmin käytettyä tälläistä, koska kouluun kävelee vajaa 10 min..  Harmi kyllä.7. Huulipuna. Mieti minkälaisia huulipunia mummusi tai äitisi käyttää. Hänen huulipunansa voivat olla jo vanhoja, joten päivitys niihin varmasti ilahduttaa. Olen nähnyt monen vanhemman naisen käyttävän punertavia ja lilahtavia huulipunia. 
Toivottavasti tykkäsitte postauksesta ja huomenna saatte toisen osan tästä! Ja pahoittelut vielä. että tämä tulee 10 illalla. Päivällä oli vain kauhea häslinki ja vasta tunti sitten pääsin rauhassa istumaan sängylle, kone sylissä.
Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit