Luukku 12: Biisit, jotka iskee muhun salilla


Moikka!
Tänään pääsette joulukalenterin luukun numero 12 kimppuun. Pahoittelen, että tää tulee taas näin myöhässä, mutta en vain kerennyt kirjoittaa tätä aikaisemmin. Olin tänään 2.5h ajotunnilla ja voin sanoa että en oo ikinä jännittänyt mitään yhtä paljoa. Mutta mennään suoraan postaukseen. Mä kuuntelen treenatessa todella paljon musiikkia, ihan laidasta laitaan. Hevistä EDM:ään ja jopa suomalaiseen musiikkiin asti. Päätin listata teille 8 kappaletta, jotka ovat takuuvarma valinta salimusiikiksi!

1. Sabaton - To Hell and Back. Itseasiassa tässä listassa tulee olemaan kaksi Sabatonin kappaletta ja tässä on toinen niistä. En tiedä mikä tässä on sellaista, mutta kyllä alkaa kyykkytangon alla tapahtumaan kun tämä soi.

2. Sabaton - White Death. Ihmiset, jotka kuuntelevat Sabatonia enemmänkin, tietävät tämän kertovan suomalaisesta tarkka-ampujasta Simo Häyhästä. Mutta tänkin laulan sanat voi lukea mun huulilta, varsinkin kertosäkeen aikana. Viime viikolla viparipyramidin aikana kun tämä soi, niin lähti vipunostotkin ihan uudella tasolla.
>
3. Volbeat - Seal the deal. Tykkään Volbeatin musiikista aivan älyttömästi mutta tämä kappale uppoo niiltä eniten. Yleensä tämän tyylisen musiikilla motivoidun siihen päivän treeniin ja sen jälkeen treeni kulkeekin hyvin. Suosittelen oikeasti testaamaan erilaisia musiikkityylejä treenin aikana, enhän minäkään muuten kuuntele tätä genreä ollenkaan.4. Iron Maiden - The Number of the beast. Iron Maideniltakin tulee myös kaksi biisiä ja tässä niistä toinen. Oon oppinut kuuntelemaan Iron Maidenia iskän kautta, koska se kuuntelee tätä bändiä aina vaan jos on mahdollista. Tässä on biisi joka iskee muhun ja kovaa. Ei liian rajua mutta silti tässä on sitä fiilistä.

5. Iron Maiden - Aces High. Tässä sitten toinen kappale, jonka pidemmässä versiossa (ei löydy Spotifysta) nin siinä alussa on Winston Churchillin puhe. Mutta tämäkin kappale on sellainen, joka luo sen fiiliksen työntää se jalkaprässi ylös vaikka painoa onkin melkein 200kg. 

6. Nomy - You better die young.  Tämä on viimeinen tälläinen "raskaampi" kappale. Mutta toistan itseäni, kun sanon tämänkin olevan vaan mukaansa vievä kappale. En voi sille mitään. 

7. SMC Lähiörotat - Ja niin se menee. SMC:n musiikkin tutustuin mun isoveljen ja sen kavereiden kautta. Tää kappale on mulle sellanen takuuvarma "hiittikappale". Aina jos teen treenin jälkeen hiittiä. niin tämä soi joka kerta. Ei ole oikeasti kertaa, ettei tämä soisi hiitin aikana.

8. Bingo Players - Get Up (Rattle). Viimeinen "lempisalibiisi" on ansaitusti tämä kyseinen EDM-kappale. Tämä on yleensä mulle sellainen lämmittelybiisi. Lämmittelyt sujuu niin erilailla kun kuuntelen samalla tätä kappaletta. Lämmittelyiden lisäksi aamuaerobisilla tämä on ollut yksi kova vaihtoehto!
Nyt pääsitte vähän siihen musiikkimaailmaan sisälle. että mitä mä kuuntelen treenatessa. Kuten tästä huomaa niin vähän musiikkilaji painottuu raskaampaan osastoon, mutta joitain räppi- sekä EDM-kappaleita on jatkuvassa soitossa. Raskaamman musiikin avulla treenimoodi on jotenkin vahvempi, ainakin itsellä. Mutta hei toivottavasti tykkäsitte tästä postauksesta ja huomenna onkin luvassa taas ihan erilaista postausta!

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Tästä kyllä sai fiilistä taas omaan salimusiikkiin!
noorahakanen
noorahakanen,
Hei mahtavaa kuulla!
nouw.com/noorahakanen
Anni
,
Itekki huomannu että salille tulee kuunneltua huomattavasti raskaampaa musiikkia kuin mitä sitten normaalisti kuuntelee!
noorahakanen
noorahakanen,
Se kyllä luo erilailla fiiliksen kuin perinteinen poppi!
nouw.com/noorahakanen
Janika
,
Mukavaa, kun kerrot omasta musatyylistäs treenatessa ja näin! Saa vähän inspiraatiota omalle salilistalle, johon päätyi melkein jokainen kappale!
noorahakanen
noorahakanen,
Hei mahtavaa kuulla että tästä oli vinkkiä musiikkilistalle!
nouw.com/noorahakanen
Anonyymi
,
Hyviä biisejä kyllä kuuntelet salilla!
noorahakanen
noorahakanen,
Hei kiva kuulla!
nouw.com/noorahakanen