Luukku 11: Dear Santa...

Moikka!
Luukku numero 11 aukesi tänään (tosin aika myöhään illalla, ei anneta sen häiritä). Pääsette tänään lukemaan mun 7 joululahjatoivetta. En toivo tänä vuonna hirveästi mitään, koska kaikki läheiset on auttanut tässä omilleen muutossa niin paljon. Mutta kuitenkin jotain pientä ja hyödyllistä löytyy!
1. Toppahousut. Omistan tasan yhdet toppahousut ja nekin on suhteellisen leveellä lahkeella, koska kyseessä on lasketteluhousut. Haluan kuitenkin sellaset kapenevalla lahkeella olevat, joissa on lahkeen päässä kuminauhat. Saa nähdä paljastuuko ne jostain paketista, koska ne olisi kivat talvella ja sit keväällä kun alkaa kisadieetti.
2. Meikkipaletti. Omistan yhteensä meikkipaletteja jonkun 10-12 palettia. Haluan kuitenkin sellaisen paletin, jossa kaikki sävyt ovat kylmiä. Omistan tosi paljon lämpimän sävyisiä luomiväripaletteja. Sen lisäksi toiveena on uusi highlighter-paletti.
 3. Koru/koruja. Rakastan käyttää varsinkin juhlissa koruja, mutta en itse omista hirveästi niitä. Omistan kolme kaulakorua, 5 paria helmikorvakoruja, yhdet riippuvat korvakorut, sekä yhden rannerenkaan. Haluaisin sormuksia sekä rannekoruja lahjaksi. Nilkkakorukin olisi kyllä kiva, mutta talvella se jäisi talvikenkien alle piiloon.

4. Uudet lakanat. Nyt kun asuu omillaan vaihtaa lakanoita puolet useemmin. Meillä on Matin kanssa yhteensä kahdet samaa sarjaa olevat pussilakanat. Tai siis niitä on neljä paria, mutta kahta kuosia ainoastaan. Sitten on myös sellasia, joihin ei ole toista settiä enkä tykkää sellaisia laittaa sänkyyn. Olemme kyllä menossa Tammikuussa todennäköisesti käymään Matin kaverin luona Kuopiossa ja siinä samalla käymme Ikeassa, niin eiköhän sieltä taas tartu parit lakanat mukaan!
5. Säärystimet. Omistan maailman ihanimmat ja kuluneimmat villasukat (mummu joutunut jo kaksi kertaa parsimaan pohjan ehjäksi). Haluaisin kuitenkin villalangasta kudotut säärystimet, jotka olisi helppo esimerkiksi talvella vetää treenitrikoiden ja lenkkareiden päälle, ettei nilkat palellu. Jos ei näitä paljastu nyt paketeista, niin olen reipas tyttö ja kudon ne sitten itse. Siinä vaan menee kyllä sitten aikaa, koska oon maailman hitain kutoja.
6. Sähkövatkain. Meillä tosiaan ei ole sähkövatkainta ollenkaan ja kaikki mahdolliset vaahdot ainakin yritetään vatkata sheikkerissä. Matilla on ollut muutaman kerran naurussa pitämistä, kun sheikkerin kanssa heilun ympäri kämppää kun yritän saada kermavaahtoa vatkattua.

7. Pyjama. Rakastan erilaisia pyjamasettejä ja tällä hetkellä mun käytetyin pyjamasetti on sellaiset nallekuvioiset yöhousut ja siihen kuuluva vaaleanpunainen toppi. Jos tuo setti on pesussa ni käytän sellaista pitkää ruutukuvioista flanellipaitaa tai sellaista joka ylttää kuitenkin polviin asti! Haluaisin kuitenkin sellaisen shortsipyjamasetin ja siitä vihjaisin vähän tuolle minun avopuolisolleni kun hän
miettii pää punaisena mitä ostaa minulle lahjaksi!


Pahoittelen muuten, että tästä postauksesta tuli aika vähäkuvainen. Syy siihen on ihan täysin se, että oon tänään alottanut lukee fysiikan yo, käyny kahella ajotunnilla, tehny muutenki kouluhommia aivan sikana. Joten aikaa ei yksinkertaisesti ole ollut. Äkkiä koitin keksiä tähän jouluiset kuvat ja valaistus oli muutenkin mitä oli. Mutta toivottavasti tykkäsitte postauksesta!

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit