Luukku 10: Pieleen menneet asukuvat


Moikka!
Tänään saatte sellaisen postauksen, jonkalaista ette ole nähneet minun blogissa kertaakaan!Eli tänään pääsette näkemään mun pieleen menneitä asukuvia. Ja tosiaan näitä kuvia en ole muokannut ollenkaan, koska en kokenut sitä tarpeelliseksi. Halusin nämä teille nähtäväksi ihan originaaliversiona!


Tässä kuvassa ei perjaateessa ole mitään vikaa, eli tavallaan olisin voinut julkaista tämän tälläisenä. Silti tässä mua häiritsee mun ryhti ja tuo miten mun vasen jalka on. 

Tässä kuvassa kyllä kusee kaikki. Mun ilme ei voisi olla enempää rest in bitch -ilme. Sen lisäksi mua häiritsee todella paljon mun oikea käsi. Sen lisäksi mun vatsa näyttää siltä, että olisin kuudennella kuulla raskaana.

No jokainen varmasti tajuaa mikä tässä kuvassa on pielessä. Vasen käsi tekee omiaan, oikea käsi vetää paitaa alaspäin. Jos kädet eivät vammaisi, tämä olisi kyllä muuten todella hyvä kuva!

Pitäähän yksi kuva olla oikeasti sellainen, missä jokainen asia on pielessä. Ryhti on päin puuta, ilme on taas omaa luokkaansa, oikea jalka on tekemässä taas omiaan. Joten tätä ei varmasti tarvitse enempää selitellä!
Toivottavasti tykkäsitte tästä postauksesta ja me näemme seuraavan luukun parissa!
Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit