Lämpöä sisustukseen puun- ja kullansävyillä?

Kaupallinen yhteistyö BGA Nordic

Moikka!

Mä en muista oonko täällä blogin puolella kerennyt vielä kertomaan sitä, että muutin täällä Vaasassa uuteen asuntoon huhtikuun lopussa. Meidän perhetutulla oli yksiö tyhjillään täällä ja mun ensimmäinen asunto oli yhdelle todella iso. Nyt mulla on juuri sopivan kokoinen asunto ja viihdyn täällä todella hyvin, mutta sisustus kaipaa pieniä yksityiskohtia vielä jotta olisin täysin tyytyväinen. Huonekaluja en ainakaan hetkeen ajatellut vaihtaa, koska kaikki ovat todella hyvässä kunnossa. Mutta tauluja ja mm uusi peili on ollut mietinnässä pidemmän aikaa.

Vasen yläreuna: Growing Up Vasen alareuna: Just in case Keskellä ylhäällä: Ohjeet jätteiden lajitteluun Keskellä alhaalla: Green Cactus Oikea reuna: Rock Tammi -kehykset

Mielestäni pelkillä taulujen kehyksillä saa muutettua huoneen ilmettä todella paljon. Olen haaveillut pidemmän aikaa vaihtavani kaikki olemassa olevat kehykset puunvärisiin kehyksiin, sekä hankkivani muutamia uusia julisteita ja niille kehyksiä. Haluan maanläheisten sävyjen, kuten vihreän eri sävyjen, toistuvan julisteissa. Sen lisäksi haluaisin muutaman uuden tekstijulisteen, rakastuin täysin tuohon kierrätysjulisteeseen, joka sopisi todella hyvin mun keittiön tasolle.

Peileissä olen ihastunut kultaisiin reunuksiin. En tiedä mistä tämä puun- ja kullansävyyn ihastuminen on oikein tullut, mutta mun mielestä kummatkin toisivat tarvittavaa lämpöä muuten harmaan ja valkoisen asunnon keskelle. Kun luovuin virallisesta meikkipöydästä siirtäen meikkipisteen Jyskistä ostetun lipaston päälle, olen haaveillut siitä lähtien meikkipeiliksi pyöreää peiliä. Tämä (ylempi) kultaisella reunuksella varusteltu peili olisi juuri sellainen mitä olen etsinyt, sopivan simppeli mutta silti tarpeeksi yksityiskohtainen. Sen lisäksi omistan tällä hetkellä kokovartalopeilin, jossa toistuu asunnossa jo yhtenä päävärinä oleva harmaa. Se on myös hieman liian kapea siihen kohtaan, missä peili sijaitsee. Rakastuin täysin tähän Alina -malliseen peiliin, koska tämä on suoraan sanottuna sellainen minkälaista olen etsinyt. Juuri sopivan kokoinen sekä kultaiset reunukset kruunaavat kaiken.

Olenko ainut, vai löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta muita, jotka ovat ihastunut pikkuhiljaa maanläheisiin sekä lämpöiseen taittaviin sävyihin. Vielä muutama kuukausi sitten olin täysin viileiden sävyjen perään, mutta kai sisustuksessa pätee samat sävelet kuin esimerkiksi pukeutumisessa.

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit