Kuivanaamiota ja kulmaseerumia

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Swiss Clinicin kanssa!

Moikka!

Mä sain reilu viikko sitten Swiss Cliniciltä testiin pari heidän tuotettaan. Olen ennen käyttänyt kyseisen merkin Dermarolleria ja tykännyt siitä todella paljon, joten nämä tuotteet otin todella innolla testiin. Toinen näistä oli todella vieras tuote mutta toinen oli vähän läheisempi tuttava, jota en kyllä itse ole kertaakaan päässyt testaamaan.

Eli tosiaan sain Swiss Clinicin kuivanaamion kasvoille sekä heidän oman Swissbrows -kulmaseerumin. Kulmaseerumin olen meinannut joskus ostaa testiin, mutta silloin se jäi enkä kyllä yhtään muista syytä miksi. Mutta tämä Face Perfecting Dry Mask on ainakin itselleni aivan uusi tuttavuus. Swiss Clinicin omilla sivuilla kuvaillaan naamiota näin: "Face Dry Mask on kuiva kasvonaamio, jota voi käyttää kolme kertaa. Naamio hyödyntää patentoitua vedetöntä teknologiaa, joka sisältää jopa 87% aktiivisia ainesosia, sekä vaikuttaa kokonaiset kahdeksan tuntia hoidon jälkeen." Mutta oikeasti suuri plussa siitä, että yhtä naamiota voi käyttää kolme kertaa. Näin ei tule niin paljoa ylimääräistä jätettä luontoon. Olen käyttänyt tätä nyt kaksi kertaa eli yksi kerta on vielä jäljellä. Näiden kahden kerran jälkeen ihon sävy on vähän tasoittunut, mutta uskon että tälläisiä pakkauksia pitäisi ostaa useampi ja käyttää esimerkiksi 9-12 kertaa, jotta huomaisi selkeämpiä tuloksia.

Tää Swissbrows -kulmaseerumi on päässyt itsellä todella kovaan käyttöön. Paketin mukana tulleissa ohjeissa tätä kehotetaan käyttämään kaksi kertaa päivässä, aamuin illoin 28 päivän ajan, jotta huomaa selkeät tulokset. Swiss Clinicin sivuilla tuotetta kuvaillaan seuraavasti: "Brow Enhancer Serum tekee kulmakarvoista tiheämmät täyteläisemmät ja terveemmät täysin luonnollisesti vain muutamassa viikossa. Helppokäyttöisellä harjalla kulmakarvoihin levitetään aktiivista Redensyl™-ainesosaa. Tämä palkittu yhdiste kohdistuu kantasoluihin ja lisää karvojen kasvua ja vähentää niiden lähtöä." Olen itse nyt käyttänyt tätä reilu viikon eli noin 9 päivää ja oon huomannut tuloksia. Suosittelen oikeasti testaamaan tätä, vaikka tuote on vähän kalliimpi, on se silti hintansa arvoinen!

Jos jompikumpi tuote alkoi kiinnostamaan niin saatte -20% tilauksesta koodilla "SWISSCLINICSY4". Joten kannattaa kipinkapin mennä http://www.swissclinic.fi ja käydä kurkkimassa heidän tuotevalikoimaansa. Tuo alennuskoodi käy myös muihinkin tuotteisiin, esimerkiksi heidän dermarolleriin!

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

emiliaveronikan
emiliaveronikan,
Toi kulmaseerumi vaikuttaa mielenkiintoiselta! Ois kiva kuulla millaisia tuloksia oot saanut tuon 28 päivän jälkeen 😊
nouw.com/emiliaveronikan
noorahakanen
noorahakanen,
Se on kyllä mahtava tuote ja varmasti teen postausta lähiaikoina!
nouw.com/noorahakanen