Sosiaalinen elämä pilalla ilman baareja?

Postauksen kuvat on toteutettu yhteistyössä Junkyardin kanssa. Kuvateksteissä linkit Junkyardin tuotteisiin!

Mä tiedän, että te olisitte halunnut kuulla syitä siihen miksi vaihdoin Bloggerista NOUW:in, mutta mä lupaan sen olevan seuraava postaus. Halusin päästä kertomaan teille vähän, miten jaksan elää näin "tiukalla" elämäntyylillä. Saan nimittäin paljon kyselyitä siitä, miksen esimerkiksi ole viikonloppuisin baarissa niinkuin kuulemma minun ikäisten pitäisi olla. No, nyt saatte vastauksen tähän.

Olen tosiaan saanut kommenttia siitä, kuinka pilaan sosiaalisen elämäni ja menetän nuoruuteni sen takia, kun en käy baareissa yms. Sanotaan nyt tähän sellanen asia, että baarit eivät yksinkertaisesti ole mua varten. Olen kaksi kertaa käynyt baarissa ja se on ollut ihan riittävästi. En tykkää yhtään esimerkiksi tanssia, jos selässä on kiinni joku, koska yksinkertaisesti tanssilattiat on niin nuijalle lyöty täyteen. Moni varmasti miettii, että olenko täysin absolutisti, niin en ole. Juon alkoholia, mutta jotenkin sellainen pää täyteen -juominen ei vaan yksinkertaisesti sovi mulle. Ja yksinkertaisesti mä en tarvitse hauskanpitoon baaria tai alkoholia.

Takki: Junkyard* Pepsikollari: Junkyard* Farkut: Def-Shop*

Mutta eiköhän vain siirrytä siihen suurimpaan syyhyn, miten jaksan tälläistä elämäntyyliä vaikka voisin elää vapaata ja rentoa nuoruutta. Monen mielestä varmasti edellisestä lauseesta saisi käsityksen tämän olevan pakkopullaa minulle. Asia ei kuitenkaan niin ole. Mua kauemmin seuranneet ja mun muita somekanavia seuraavat tietävät mun tavotteista ja unelmista. Fitness on lajina sellainen, ettei siinä yksinkertaisesti tule pärjäämään jos ei paiski töitä ja aseta itselle mitään rajoja. Jos jokainen kerta kun tekisi mieli esimerkiksi jäädä treenin sijasta kotiin nukkumaan, antaisin itselleni periksi, niin en minä kehittyisi. Olin välidieetillä nelisen kuukautta. Muutaman kerran olisin tahtonut ostaa kaupasta itselleni suklaata tai karkkia, mutta en halunnut olla nöyrä itseäni kohtaan. En tulisi saavuttamaan ikinä mun tavotteita, jos antaisin itselleni aina periksi kun haluaisin jotain, joka ei vain sovi mun tavotteiden saavuttamisen kanssa yhteen. Moni myös miettii mistä löydän motivaation käydä salilla 5-6 kertaa viikossa. Mulle suuri motivaationlähde on yksinkertaisesti tavoitteet. Sen lisäksi minua suuresti motivoi minun valmentaja.

Mä rakastan sitä tunnetta, kun lauantai-aamuna herää ilman krapulaa ja pystyy hyvällä fiiliksellä lähteä ulos kävelemään tai salille tekemään hyvän treenin. Tietysti minullekkin tulee välillä olo, että jäänkö asioista ulkopuolelle. Mutta muistan sen, että mulla on täydelliset kaverit, perhe ja poikaystävä sekä tietysti ihana ja niin motivoiva valmentaja, kuten aikaisemmassa kappaleessa kerroin. Pari kertaa olen joutunut selittelemään, kun en olekkaan lähtenyt baariin mukaan. Mutta loppujen lopuksi olen oppinut tunnistamaan ne ihmiset mun elämässä, jotka oikeasti tsemppaavat ja ymmärtävät. Aina ollaan yritetty keksiä jonkinlainen ratkaisu, esimerkiksi sitten menty yhdessä kahville.

Voisin nopeasti kertoa myös uusille seuraajille, sekä vanhoille seuraajille muistin virkistykseksi minun tavotteita ja sitä milloin tulen siis kisaamaan. Mä tulen kisaamaan 16.9 Espoon Kulttuurikeskuksella PCA-Finnish Openissa. Valitsin PCA-liiton ihan sen takia, koska halusin lähteä "haastamaan" itseäni myös ulkomaalaisten kilpailijoiden kanssa jo suoraan ensimmäisestä kilpailusta lähtien. Päätavoitteena on päästä mahdollisimman hyvään kuntoon sinne lavalle, tietysti myös sinne lähetään tavoittelemaan sitä finaalikuusikon paikkaa. Näiden tavotteiden eteen paiskitaan kovasti duunia ja noin kuukausi, että tämä tyttö alkaa kisadieetille. Tulen aina välillä kirjoittelemaan tänne blogin puolelle kisadieettikuulumisia!

*Saatu

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

AinoKaisaR
AinoKaisaR,
Hyvä kirjoitus! 😊 Eniten kuitenkin kiinnitin huomiota sun ihanan kuulaaseen ja freesiin meikkiin näissä kuvissa ♥
nouw.com/ainokaisar
noorahakanen
noorahakanen,
Voi kiitos! Hyvä et meikkipohja näyttää freesiltä, siltä se ei tuntunut😂 mut kiitos paljon ihana❤️
nouw.com/noorahakanen
Piia,
niin upea sinä ja tää teksti on kyllä niin spot on!❤️
piiakristiina.blogspot.fi
noorahakanen
noorahakanen,
Voi kiitos❤️ Piristää mieltä todella paljon!❤️
nouw.com/noorahakanen
Jasmin N,
Mun mielestä ei oo mitään väärää siinä, että sulla on ennemmin selkeät tavotteet elämän suhteen kun se että heiluisit menemään joka viikonloppu ties missä kunnossa pitkin poikin kyliä ympäri päissäs. Sulla on ihan selkeesti prioriteetit kunnossa, niin anna tommosten kommenttien mennä vaan toisesta korvasta sisään & toisesta ulos.
www.littlethingswithjassy.com
noorahakanen
noorahakanen,

Tää kommentti sai mulle hymyn huulille. Kotipaikkakunnan nuoret on juuri tuollaisia, varsinkin kesäisin kun siellä käy. Pyöritään ympäri puskia aivan naamat eikä tiedetä maailman menosta mitään. Haluan oikeasti pystyy pitämään mun prioriteetit kunnossa, joten pitää vaan vielä yrittää oppia sensuroimaan ns. negatiiviset kommentit elämästä silleen, ettei niitä liikaa murehdi.

nouw.com/noorahakanen
Aino Axberg,


Loistava teksti! Baarit & ryyppäminen ei ole kaikkia varten, eikä niiden täydykään olla. Mun mielestä on mahtavaa, että sulla on tavoitteita ja että todellakin teet töitä niiden eteen! Tsemppiä! <3

ainoaxberg.blogspot.fi
noorahakanen
noorahakanen,

Kiitos paljon! Ja jooo totta puhut, osalla ihmisistä baarit kuuluvat niiden elämäntyyliin. Näin ei minulla ole. Ja kiitos paljon vielä tsempeistä!!

nouw.com/noorahakanen
Jenina
,

Pakko sanoa, että rohkea ja silmiä avaava kirjoitus, jälleen kerran! Multa löytyy itseltäkin kokemusta siitä, kun kavereiden mielestä en osaa yksinkertaisesti pitää hauskaa. Valmistauduin silloin lääkiksen pääsykokeisiin ja baarin sijasta jäin kotia lukemaan. Mutta nyt vuotta vaille valmiina lääkärinä voin sanoa, että kannatti valita pääsykoekirjat baarin sijasta.

noorahakanen
noorahakanen,
Hei mahtavaa että avasit oman kokemuksesi! Ja kiitos paljon jos postaus oli mieleenpainuva!
nouw.com/noorahakanen