Kosmetiikkauutuuksia

Postaus toteutettu yhteistyössä Nobe Beauty:n kanssa.

Moikka!

Monelle varmasti tuttu kosmetiikkakauppa nimeltä Beauty Pop Up. Kyseinen verkkokauppa uudistui kokonaan ja nykyään se tunnetaan nimellä Nobe Beauty. Sain loistavan tilaisuuden tehdä heidän kanssaan yhteistyötä ja tottakai mä tartuin tilaisuuteen. He lähettivät minulle testiin muutamia kosmetiikkatuotteita. Jokainen tuote lukuunottamatta yhtä on minulle uusia tuttavuuksia.

Jokainen varmasti on joko omistanut tai omistaa Tangle Teezerin. Mulla on olemassa pinkki versio tästä. mutta se alkaa olemaan jo semikärsinyt niin ihana saada uusi. Käytän Tangle Teezeriä yleensä hiusten harjaamiseen suihkun jälkeen, koska hiusten ollessa kuivat olen huomannut luonnonharjan toimivan paremmin.

Paketista paljastui myös kolme kappaletta meikkituotteita. Jokaista näistä olen käyttänyt jo useempaan otteeseen ja itseasiassa tuo paletti päätyi minulle highlighter -paletiksi. Punertava sävy on siihen tarkoitukseen ylimääräinen, mutta se näyttää todella kivalta luomilla. Pigmentti on sekä tässä paletissa että huulilakoissa aivan uskomaton. Huulilakat ovat koostumukseltaan todella miellyttäviä, eikä mattaisesta lopputuloksesta huolimatta kuivata huulia liikaa. Sävyt ovat todella kivat ja itseasiassa tämän sävyisiä huulipunia ei minulta löydykkään. Kyseinen meikkibrändi, Gerard Cosmetics, oli itselle aivan vieras mutta ehdottomasti hankin heiltä muitakin tuotteita testiin!

Mun on pakko myöntää, että Nobe Beautylta saatu Beauty Blender on mun ensimmäinen kyseiseltä brändiltä. Olen käyttänyt aikaisemmin Real Techniquesin vastaavaa, mutta kyllä tämä sininen versio Beauty Blendereistä nousi ehdottomaksi ykköseksi. Sain myös kaksi siveltimien puhdistukseen tarkoitettua tuotetta. Tai no Blenderclenaser Solid on tarkoitettu alunperin Beauty Blenderin puhdistukseen, mutta sitä voi myös käyttää siveltimien pesussa. Ja olen ollut tähän kyllä todella tyytyväinen! Mä oon ihminen, joka tykkää tehdä erilaisia silmämeikkejä ja yleensä mun meikkiin kuuluu jonkinlainen silmämeikki. Monet kauneustubettajat ovat puhuneet tästä Vera Monan Color Switchistä, ja kun se paljastui paketista olin erittäin iloinen. Tämän tuotteen avulla pystyt käyttämään samaa sivellintä eri sävyille. Sävyjen välissä pyörität sivellintä, kunnes siveltimestä ei irtoa edellistä sävyä. Kuinka iso helpotus tämä on meikkaamisessa?!

Viimeiset tuotteet paketista painottuu enemmän ihonhoitoon, joka ei todellakaan ole huono asia talven lähestyessä. Minulla oli viime kesänä käytössä Foamien kasvoille tarkoitettu kuorintasieni ja rakastuin siihen todella paljon. Niin helppo kuorinta kasvoille, jättäen jälkeen pehmeän ja hyvän mutta miedon tuoksuisen ihon. Nyt sain testiin saman merkin koko vartalolle tarkoitetun pesusienen. Normaalisti pesusieniin pitää laittaa itse pesuainetta pintaan, mutta tässä on pieniä saippuoita, jotka sienen kastuessa antavat vaahtoa sienen pintaan. Tässä on mukana myös pieni kuorivaefekti, joka on aina plussaa jos ei kunnon kuorintaa jaksa tehdä.

Kasvojen iholle tarkoitettuja tuotteita paketista löytyi kaksi. Kocostarin tulppaanikuosilla varustettu Mask Sheet pääsi jo samana iltana käyttöön, kun paketin sain käsiini. Omistan todella paljon erilaisia kasvonaamioita ja varsinkin syksyisin ja talvisin ne ovat kovassa käytössä. Tykkään Sheet-maskeissa siitä, että kasvoille jäävän aineen voi hieroa kasvoille, jolloin myös naamion vaikutusaikana imeytyneet aineet, imeytyvät paremmin. Toinen tuote oli silmien ympärysiholle tarkoitettu rasva. Tässä on aivan ihana viilentävä efekti ja en tiedä onko se pelkkää silmälumetta, mutta omasta mielestä ainakin tummat silmänaluseni ovat haalistuneet huomattavasti. Vaikka ne eivät ikinä ole kyllä olleet mitkään järisyttävän tummat.

Kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa niiden verkkokauppa, sieltä löytyy mm. aivan järisyttävä määrä erilaisia kasvonaamioita. Sen lisäksi siellä on nytten paljon tuotteita alennuksessa, niin kannattaa käydä hankkimassa lahjoja pukin konttiin, eihän jouluaattoon oo enää kuin kaksi kuukautta!

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit