Kolme kuukautta edellisestä

Moikka!

En tiedä mihin aika on yhtäkkiä vierähtänyt, mutta vähän reilu kolme kuukautta edellisestä postauksesta. En suunnitellut pitäväni mitään taukoa bloggaamisesta, mutta tarkemmin ajateltuna tää tauko teki todella hyvää. Pystyin rauhassa miettimään blogini tulevaisuutta ja sitä, mihin suuntaan haluan blogiani kehittää. Monet bloggaajat ovat lopettaneet blogin ylläpidon ja tämä kävi itsellänikin mielessä. Mutta jollain tavalla kuitenkaan en ole siihen valmis.

Olen ajatellut blogin kirjoittamista useamman vuoden sillä tavalla, että kirjoittaisin päiväkirjaa jota myös muut ihmiset pystyvät lukemaan. Olen pystynyt kirjoittamaan blogin puolelle elämän valoisemman puolen lisäksi myös niistä elämän varjopuolista. Olen kirjoittanut useamman postauksen liittyen kiusaamiseen (löydät postaukset TÄÄLTÄ) sekä olen myös kirjoittanut mm elämisestä kuulovamman kanssa (löydät postauksen TÄÄLTÄ). Mutta näiden postauksien lisäksi olen pystynyt kirjoittamaan blogiin myös "talteen" muistoja ja fiiliksiä mm. mun ensimmäiseltä kisadieetiltä (löydät postauksiaTÄÄLTÄ).

Mutta blogin tulevaisuutta kun mietin, en halua ottaa mitään stressiä tämän päivittämisestä. Toki tarkoitus ei ole venyttää seuraavien postausten väliä jälleen kolmen kuukauden mittaiseksi, mutta en halua kuitenkaan erikseen luvata päivittää blogia neljä kertaa viikossa, tiettyinä viikonpäivinä. Mun pitää kuitenkin pystyä keskittymään tämän lisäksi opiskelemiseen, treenaamiseen sekä sisällöntuottoon mun omiin somekanaviin.

Mutta mulla on kuitenkin suunnitelmia tämän suhteen ja tulevaisuudessa tulen panostamaan enemmän myös postauksiin, joista voisi olla suurelle osalle hyötyä. Mutta ei tarvitse huolestua, blogi ei ole muuttumassa pelkästään ajatus- ja mielipidepostauksiksi. Suosikkeja, asukuvia, sisustusjuttuja sekä ensi kuussa jouluaiheisia postauksia on tulossa kyllä!

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

NennaKalsi
NennaKalsi,
Täällä lueskellaan aina sillon kun sulle siltä hyvältä tuntuu 😘
nouw.com/nennakalsi