Kisadieettikuulumisia - 9 viikkoa jäljellä

Moikka!
Lupasin viime postauksessa kertoa kunnolla teille mun kuulumisia liittyen tähän kisadieettiin, jota on jäljellä tasan 9 viikkoa!! En tuu kertomaan kuitenkaan ns. viikkokohtaisesti tästä dieetistä, mutta pääpiirteittäin!

Nyt sitä vasta on alkanut miettimään että kuinka ison työn oon jo tehnyt tähän päivään mennessä. Kaikki ne aamuaerobiset, salitreenit, ruokien punnitukset. Alkudieetti oli vaikeempi, mutta en kuitenkaan ole päässyt helpommalla dieetin puolivälissä. Puhuin snäpissä siitä, kuinka oon ollut itse mun pahin vihollinen tällä dieetillä. Oon itse ollut omien ajatusteni kanssa se, jonka takia stressi on ollut välillä aika kovaa = kunto ei etene. Kuinka monta kertaa olen miettinyt jättäväki leikin kesken, mutta luojan kiitos oon kasvanut kahden isoveljen kanssa. En oo varmaan ikinä luovuttanut kesken mitään, minkä oon aloittanut. Välillä tie on ollut helppo ja tasainen mutta välillä on ollut mutkia ja jyrkkiä ylämäkiä. Kuitenkin aina saavuttanut unelmat, joiden eteen oon tehnyt töitä.

Paino on seilannut useamman kerran ylös sekä alas. Alkudieetistä vaa'alla olisi ravannut päivittäin, mutta tajusin valmentajan avulla sen että aiheutan sillä itelleni sitä turhaa stressiä kanssa. Nyt on käyn kerran tai kaks kertaa viikossa, enkä ota siitä niin isoa painetta. Se paino ei aina määritä sitä todellista kuntoa, minkä näkee peilin kautta.

Hiilarin lähteitä ei oikeastaan ruokavaliossa oo enään yhtään, mutta tiesin sen jo kun tähän leikkiin ryhdyin. Välillä öisin herää siihen, kun nälän tunne alkaa hiipimään vatsaan. Mutta pahemmin nälkää en kuitenkaan ole tuntenut, kai siihen on jo tottunut. Alkudieetistä oli vaikeeta juoda tarpeeksi vettä, mutta kai sitäkin on alkanut juomaan sen takia kun kroppa alkaa olla ns. kuiva.

Monesti saan kysymyksiä siitä, onko mun treenitehot pysynyt korkeella vailla dieetti alkaakin olla "rajua" tällä hetkellä. Niin on todellakin! En oo huomannut mitään, että olisi raskaampi tehdä treenejä, tokin tämäkin on ns. pään sisäinen juttu koska treenin sujuminen on paljosta kiinni fiiliksestä. Mutta ei ole ollenkaan huono asia, ettei treenitehot ole tippuneet. Päinvastoin, se on hyvä merkki koska kroppa saa riittävästi energiaa.

Ja energiasta puheen ollen, olen huomannut nukkuvani yöni paljon paremmin. Jos siis ei lasketa aamuyöstä nälkään heräämistä, niin yöt menee niin sikeässä unessa. Ennen dieettiä mulla saatto mennä tunnista jopa kolmeen tuntiin, että sain unen päästä kiinni, mutta nyt ei todellakaan oo ollut sitä ongelmaa! Uni tulee todella nopeasti!

Toivottavasti saitte nyt vähän kiinni siitä, miten mun dieetti on kulkenut. Multa on tulossa luultavasti vähän ennen kisoja tästä matkasta videota, sekä tottakai viimeistelyviikosta ja itse kisapäivästä! Mutta niiden ajankohta on sitten syyskuussa!

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

NennaKalsi
NennaKalsi,
Tsemppiä Noora ❤️
nouw.com/nennakalsi
noorahakanen
noorahakanen,
Kiitos Nenna💗
nouw.com/noorahakanen