Keväisiä uutuksia - Joe Blasco Cosmetics

Moikka!

Minulle lähetettiin Success Story -nimisestä PR-toimistosta Joe Blascon meikkejä testiin. Paketin mukana tulleessa lapussa lukee seuraavaa, "Kevään meikkitrendit luottavat harmoniaan ja keveyteen. Kasvomeikki saa olla mahdollisimman luonnollinen, huolellisesti häivytetty ihon omaa hehkua täydentävä huntu." Ja pakko se on myöntää, että näiden tuotteiden ansiosta voisin kuvitella kulkevani kesän ilman varjostuksia jotka ovat pitkään olleet osa arkipäiväistä meikkirutiinia. Sain kolme tuotetta, jotka kaikki ovat mahdollisesti käytössä sitten syyskuussa kisoissa. Kaikissa tuotteissa on hyvä koostumus ja pigmentti, josta tulee iso plussa. Kerron jokaisesta tuotteesta lyhyesti tietoja sekä plussia ja miinuksia! Mutta eiköhän mennä katsomaan, mitä tuotteita minulle lähetettiin!

Dry Blush, sövyssä Flamingo. Olen pari kertaa kyseistä poskipunaa jo kerennyt testaamaan ja pigmenttiä tästä löytyy kyllä aika runsaasti. Tämä on tosiaan poskipuna, jota voi käyttää niin kosteana kuin kuivana. Kostealla Beauty Blenderillä saa lopputuloksesta kauniin ja luonnollisen hehkun, kun poskipunasiveltimellä saa reilusti intensiivisemmän lopputuloksen.

+ Pigmenttiä löytyy

+ Sävy pysyy kasvoilla koko päivän

+ Sävy on ihana tulevaksi kesäksi!

- Hiukan pölymäinen koostumus, kun ottaa siveltimellä tuotetta.

Lipstick, sävyssä Coral Ecstasy. Mulla oli mahdollisuus valita perinteisen nudehuulipunan ja punertavan huulipunan välillä. Multa löytyy viitisen kappaletta nudehuulilakkoja mutta punasta ei löydy yhtään. Tämäkään väri ei ole puhdas punainen, vaan taittuu hiukan koralliin. Huulilla tämä sävy on todella kaunis, tuputtelemalla saa luonnollisemman lopputuloksen.

+ Pakkaus on todella tyylikäs. matta mustaa ja hopeat yksityiskohdat.

+ Helppo saada luonnollinen tai näyttävä lopputulos.

- Todella voidemainen, joten pitää olla varoivainen ettei sotke koko naamaa.

Ultamatte, sävyssä Midnight Brown. Kyseessä on todella monikäyttöinen tuote, koska voit käyttää tätä luomivärinä, rajausvärinä tai jopa kulmavärinä. Itse en ole hirveästi tykännyt tehdä luomivärejä voidemaisilla tuotteilla, joten tämä on ollut käytössä pääsääntöisesti kulmavärinä. Tätä on todella helppo työstää ja kulmat pysyvät huolitellun näköisinä koko päivän. Sävy on itselle todella hyvä, vaikka tuotteen kanssa pitääkin olla varovainen. Helposti nimittäin tulee liian tummat kulmat.

+ Helppo työstää.

+ Pitkäkestoinen, koska tuotetta ei tarvitse paljon kerrallaan.

+ Vedenkestävä, pysyy koko päivän siistinä.

- Tuotetta pitää ottaa todella vähän, koska lopputulos on muuten aivan liian tumma.


Saitte nyt pitkästä aikaa kauneuteen liittyvää postausta. Minun on pitänyt tehdä kosmetiikkaan liittyvä suosikkipostaus pidemmän aikaa, mutta aina tullut jotain muuta ajankohtaisempaa. En tiedä olenko itserakas, mutta olen todella tyytyväinen tämän postauksen kuviin. Matti opetti minua käyttämään M-tilaa kamerasta ja voin sanoa, että sen avulla oli lightroomissa kuvien käsittely hieman helpompaa. Sain eilen avaimet uuteen asuntoon ja kohta pitäisi lähteä viemään ensimmäisiä tavaroita sinne. Lauantaina viedään kaikki isoimmat huonekalut ja sitten pääsenkin sinne jo yöksi. Mutta te tulette kyllä kuulemaan tästä muutosta enemmän mahdollisesti jo lauantaina.

Noora


Tykkää-merkinnät

Kommentit