Kesän 2018 ehdottomat lempparit

Moikka!

Kesä 2018 alkaa olla taputeltu ja tavallaan hyvä niin. Tää kesä on ollut todella antoisa, uusista tuttavuuksista uusiin kokemuksiin. Aamuaerobisilla huomannut sen, kuinka lehdet alkavat muuttua keltaisiksi ja paljon lehtiä on jo tippunut maahan. Aamuaerobisilla ei enään meinaa tarjeta pelkissä treenitrikoissa, teknisessä paidassa ja juoksutakissa. Vaan on pakko pukea jo enemmän päälle.. Päätin esitellä teille mun koko kesän 2018 lempparit, tässä on mukana aina vaatteista kosmetiikkaan. Ja voin luvata, että postaus sisältää kiitettävän määrän kuvia joten eiköhän mennä vain katsomaan mun suosikit!

JOE BLASCO Poskipuna - Sävy: SOLE

Tää poskipuna oli mulla melkein päivittäisessä käytössä kesällä. Tarpeeksi heleä mutta kuitenkin todella kauniin sävyn tuova. Kesällä en hirveästi meikkaillu muutenkaan, mutta aurinkopuuterin lisäksi tuli tähä sivaistua poskipäihin ennen ulos lähtöä.

LUMENE NORDIC GIRL! CC-voide - Sävy 3

Halusin kesäksi kevyemmän meikkivoiteen tilanteita varten, jollon halusin tasoittaa ihonsävyä sekä ihon pieni virheitä. Tämä Lumenen CC-voide ajoi asiansa todella hyvin, tykkäsin tämän levittyvyydestä. Sävyltä tää on muistaakseni tummin, mutta kuitenkin suhteellisen vaalea sävy kyseessä.

Urban Decay - NAKED HEAT

Tämä kyseinen paletti on joskus aiemminkin esiintynyt mun suosikeissa. Niin moni käyttöinen paletti, jolla tuli kesällä luotua simppeleistä silmämeikeistä aina näyttävämpiin yksilöihin. Tykkään tässä paletissa näistä sävyistä, sekä siitä että löytyy mattasesta aina shimmeriseen.

Kukkatoppi - New Yorker

Tää toppi näkyi mun päällä viikottain kesällä. Niin mukava toppi päällä ja tätä pystyi käyttämään niin arjessa kuin juhlassa. Multa löytyy tämä sama toppi vähän erilaisella kuosilla ja sekin on ollut todella kovassa käytössä. Näitä pystyy myös käyttämään syksymmälläkin yhdistämällä farkut ja neuletakin tämän kanssa.

Mustavalkoraidalliset Culottes -housut - H&M

Blogista löytyy useammatkin asukuvat, joissa nämä kyseiset housut esiintyy. Minkä sille voi, kun jotkut housut istuvat hyvin päälle ja tuntuvat erittäin hyvältä päällä. Nämä meni samalla tavalla kesän aikana niin arjessa kuin juhlassa niinkuin yllä oleva kukkatoppi.

Nike AIR FORCE 1

Pahoittelen kenkien pientä likaisuutta, ne vähän likaantu Solar Soundeilla. Mutta olen pari vuotta unelmoinut näistä kengistä ja tänä kesänä tuli ajankohtaiseksi hankkia nämä yksilöt täydentämään mun kenkäkokoelmaa. Mukavat kävellä, näyttävät hyvältä melkein asun kuin asun kanssa. Mitä muuta kengiltä voi toivoa?

Pahoittelen muuten tätä mun hiljaiseloa täällä blogin puolella! Mulla on tapahtunut viimeisen kuukauden aikana todella paljon asioita, tulen niistä kertomaan seuraavassa postauksessa lisää. Sen lisäksi olen halunnut laittaa kaiken ajan ja keskittymisen kisadieettin jota on jäljellä 2.5 viikkoa sekä uhkaavasti lähestyviin kirjoituksiin. Mutta ensi viikolla blogin puolelle on tulossa pientä arvontaa liittyen sisustukseen, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

SlowAndSimple
SlowAndSimple,
Olipa kivoja suosikkeja 😊
nouw.com/slowandsimple
stepstoselflove
stepstoselflove,
Ihania juttuja! Toi kukkatoppi on ihan älyttömän söpö!<3
nouw.com/stepstoselflove