Kesäisiä uutuuksia hiuksille

Moikka!
Sain Successtory nimisestä PR-toimistosta muutamat Biozellin uutuudet testiin. Mä rakastan testailla kaikkia uutuuksia varsinkin hiuksissa, koska ne on uusiutuvaa niin perjaatteessa ei menetä mitään. Sain testiin Hopeashampoon, mutta kuivashampoon muodossa. Eli kirjaimellisesti purkista tulee sinistä kuivashampoota jolla voi sitten häivyttää keltaisuutta pois tai tehdä esimerkiksi raitoja. Sen lisäksi sain Biozellin Color Maskin sävyssä Cool Violet. Tämä tuote on itseasiassa päässyt jo käyttöön, tosin laimennettuna hoitoaineeseen. Olen yleensä aina brunette kesät-talvet mutta nyt latvojen vaalennuttua olen halunnut päästä "leikkimään" väreillä. Tykkäätkö sä käyttää kesäisin värejä myös mahdollisesti hiuksissa?

Haluan muistuttaa, että jos et ole käynyt osallistumassa tiistain arvontaan sinulla on 17.55 asti aikaa osallistua! Julkistan voittajan tänään kello 18.00 mun Instagram-stoorissa!
Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

stepstoselflove
stepstoselflove,
Mä oon kokeillut joskus Biozellin sävyttävää hiusmaskia ja se oli kyllä superhyvä!:) Aivan ihana tuo sun arvonta ku kerrankin voitin jotain, haha ;D<3
nouw.com/stepstoselflove
noorahakanen
noorahakanen,
Toi hiusmaski on kyllä superhyvä ja haha😏❤️
nouw.com/noorahakanen