Kaupungin hälinästä rentoutumaan

Moikka!
Mä en oo nyt jaksanut ottaa mitään stressiä blogista, koska olen halunnut rauhassa rentoutua ja olla. Tosiaan olen nyt ollut useamman päivän vanhempieni luona 30min matkan päässä kaupungista. Ja voin sanoa, että pieni loma blogista on tehnyt hyvää.

Noin viikko sitten bloggaaminen tuntui todella raskaalta ja mieli ajatteli vain pientä irtiottoa blogiarjesta. Tulin vanhemmille perjantaina ja tarkoitus oli unohtaa joksikin aikaa blogi kokonaan. Toki olen muiden blogeja lueskellut, mutta oma blogi sai hetkeksi jäädä.

Olen keskittynyt ainoastaan itseeni ja läheisiini. On ollut mukava käydä satamassa kahvilla ilman, että siitäkin olisi pitänyt ottaa kuva sosiaaliseen mediaan. Treenaaminen on sujunut hyvin ja olen pystynyt ylläpitämään motivaation. Pitkät kävelylenkit hyvän musiikin tahdittamana on auttanut purkamaan ajatuksia ja olen lenkkien aikana myös keksinyt kivoja postausideoita.

Kuitenkaan en halunnut bloggaamista lopettaa pitkäksi aikaa. Ja enhän minä nyttenkään ollut poissa kuin viikon verran, mutta sen viikon aikana olen saanut kerättyä voimia ja uutta motivaatiota blogin suhteen sekä kisadieetille.

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit