Ihonhoitorutiini - Kesä 2018

Moikka!

Niin se kesäkin saapui tänne Suomeen, okei tällä hetkellä ulkona ei kyllä ole yhtään kesäinen keli. Mutta eikös kuitenkin huonojakin kelejä pidä olla, edes kerran kesässä. Tein viime vuonna mun ihonhoitorutiineista postausta ja samanlaisen postauksen päätin myös nytten tehdä. Yksi tuotteista on saatu yhteistyössä Swiss Cliniciltä ja teillä on mahdollisuus saada heidän tuotteistaan -20% koodilla "SWISSCLINIC2DR" sekä V10+ -seerumit on saatu yhteistyössä Pr-toimisto Succes Storysta.

Mulle ihonhoidossa on tärkeää käyttää puhdistusaineita, jotka sopivat herkemmällekkin iholle. Nämä Dermosilin tuotteet ovat viikottaisessa käytössä. Joka päivä pesen kasvot iltaisin tuolla Facial Wash -kasvopesuaineella ja noin kolme kertaa viikossa laitan yön yli T-alueelle tuota Cleansing Night Facial Maskia. Tuossa Facial Washissa on se hyvä puoli, että se on hellävarainen mutta kuitenkin syväpuhdistava. Ja sen lisäksi se on hyvin riittoisaa, koska tuotetta ei todellakaan tarvitse pumpata kuin yksi pumppaus kädelle ja sitten vaahdottaa kasvoihin. Aamuisin huuhdon kasvot pelkästään vedellä.

Swiss Cliniciltä saatu mikroneulausrulla on käytössä neljänä iltana viikossa. Olen saanut hyvin tuloksia aikaan kyseisellä rullalla ja kasvojen pigmenttihäiriöt ovat häivyttyneet selkeästi. V10+ -seerumit ovat käytössä joka aamu sekä ilta. Muutama pumppaus kädelle kumpaakin ja hetken lämmittelee seosta käsissä. Aamuisin seerumit tekevät freesin olon kasvoihin ja meikin laitto tuntuu miellyttävämmältä. Olen myös huomannut, että mikroneularullauksen jälkeen seerumit ovat imeytyneet syvemmälle kasvoihin ja niiden vaikutukset ovat tehostuneet.

Aamulla kasvojen pesun ja seerumeiden jälkeen tykkään laittaa vähän päivävoidetta, pääsääntöisesti kuiville alueille. Mulla on käytössä Cien -merkkinen Vital Regenerative Day Cream. Aluksi olin todella varovainen tämän suhteen, koska omistan todella herkän ihon. Olin 99% varma, että iho reagoi negatiivisesti tuotteen kanssa, mutta päin vastoin. Kasvojen kuivat alueet (pääsääntöisesti T-alue) ovat saaneet hyvin kosteutusta, eivätkä ole niin kuivia. Kerran tai kaksi kertaa viikossa tykkään myös käyttää Loreal Paris:n Pure Clay Glow Maskia. Tämä puhdistaa syväpuhdistavasti ihoa ja nostaa epäpuhtaudet hyvin pintaan, jolloin niiden puhdistaminenkin on huomattavasti helpompaa. Tämä kuitenkin kuivattaa kasvoja jonkin verran, jonka takia sen käyttö onkin vähän vähäisempää.

Tälläinen on mun ihonhoitorutiini yksinkertaisesti selitettynä. Mulle on viime aikoina tullut todella tärkeäksi saada puhdistaa iho joka ilta, vaikka meikkiä en olisikaan päivällä käyttänyt ollenkaan. Ja haluan oikeasti suositella sydämeni pohjasta tuota Swiss Clinicin mikroneularullaa, varsinkin jos sinulla on aknearpia tai pigmenttihäiriöitä.

Toivottavasti tykkäsit postauksesta. Mä oon vihdoin saanut taas kiinni punaisesta langasta bloggaamisen ja muun sosiaalisen median suhteen, ja se tuntuu aivan älyttömän hyvältä. Olen saanut tehtyä postauksia "varastoon" sekä yksi vähän isompi projekti on myös parhaillaan käynnissä. Te tuutte näkemään sen heinäkuussa täällä blogin puolella. Kannattaa muuten ottaa mun somekanavat seurantaan. niihin saattaa tulla lähitulevaisuudessa arvontaa mistä en välttämättä blogin puolella kerro.

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit