IHON HYVINVOINTI

Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Swiis Clinicin kanssa

Moikka!

Mä sain mahtavan tilaisuuden saada Swiss Cliniciltä mikroneulausrulla käyttöön. Kyseessä on siis pieni, hyvin käteen istuva rulla jossa on kirjaimellisesti mikroneuloja. Swiss Clinicillä on eri vaihtoehtoja neulojen pituuden suhteen, mutta mulla on se kaikkein lyhyt eli 0.2mm. Tämä pituus sopii herkälle iholle loistavasti, eli vastaavanlaiselle kuin minulla on. Sen lisäksi tämä lyhyin pituus sopii myös silmien alusille todella loistavasti. Olen nyt käytellyt tätä reilu viikon verran ja voisinkin kertoa vähän fiiliksiä ja ajatuksia.

Teen tätä rullausta itse 5 kertaa viikossa kerrallaan 5-7 minuutin ajan. Olen huomannut, että illalla on kaikkein paras aika tehdä tämä, koska rullaus saa ihon punottumaan ja vähän "herkistymään". Ja itseasiassa rullausta suositellaan tehtäväksi illalla juuri äsken mainittujen asioiden takia. Sain pakkauksen mukana myös pienen suihkepullon, joka sisältää puhdistusainetta rullalle. Sitä suihkuttelen joka käytön jälkeen pari suihkausta ja sen jälkeen painelen paperilla rullan kuivaksi.

En tiedä kuinka selkeästi esimerkiksi Instagram -kuvista ilmenee se, että mun leuka on molemmilta puolilta täynnä punertavaa niinsanottua pigmenttihäiriötä. Monesti kaikki luulee sen olevan ihan normi ihottumaa ja välillä toivon että se olisikin ja katoaisi nopeasti. Mutta nyt olen oikeasti löytänyt myös siihen avun. Tän reilu viikon aikana mitä nyt rullaa olen käytellyt, olen saanut tasoiteltua punaisuutta pois leuoista. Tietysti vieläkin jonkun verran sitä näkyy, mutta varmasti pidemmällä käytöllä se on mahdollisuus saada kokonaan pois. Ennen häpesin mun kasvoja ilman meikkiä juuri tämän punaisuuden takia, mutta nyt olen pari päivää jo huoletta voinut mennä ilman meikkiä tai ihan vaan aurinkopuuterilla ja kulmavärillä. Kasvot näyttävät parempikuntoiselta ja hehkuvammalta.

Mulla on ollut yläasteella ja lukion alussa jonkin verran epäpuhtauksia ja jopa pienimuotoista aknea. Jonkin verran näistä on jäänyt arpia, mutta nekin on nyt tän reilu viikon aikana haalistunut ja tasoittunut todella hyvin pois. Mietin että hommaan mun isoveljelle tälläisen rullan ihan testiin, jos hänkin saisi aknearpiaan haalistettua. Oon nyt myös huomannut sen positiivisen vaikutuksen tässä, että mulle ei läheskään tule niin paljoa epäpuhtauksia kuukautisten aikaa mitä yleensä. Normaalisti päivää tai kaksi ennen mulla on puskenut finnejä otsaan ja leukaan, mutta nyt ei ole tullut yhtään. En tiedä kuinka suuri vaikutus oikeasti tällä rullalla on vai onko se suurin vaikutus tämän rullan ja hyaluronihapposeerumin yhteistulosta.

Lupaan tehdä esimerkiksi parin kuukauden päästä uudestaan tästä tuotteesta postausta ja mahdollisesti laitella siihen jonkinlaisia ennen-jälkeen kuvia, varsinkin noista minun poskista. Varmasti eroa myös huomaa silmien ympäryksessä, katseessa on luultavasti "vahvempi" hehku. Kannattaa muuten tsekkaa tosta blogin sivusta voimassa olevia alennuskoodeja, muunmuassa löytyy Swiss Clinicille 20% alennuskoodia!

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

NennaKalsi
NennaKalsi,
Itse kans kävin Swiss Clinicin yhdessä markkinointi illassa Tukholmassa ja testailin tätä mikroneulausrullaa, mutta ei tullut sillon hankittua... pitää harkita nyt uudestaan, jos tulokset on oikeasti noi näkyviä! Ja voin sanoa tähän samaan vielä, etten ole kiinnittänyt mitään huomiota sun poskien ihottumaan kuvissasi - oot todella kaunis juuri noin❣
nouw.com/nennakalsi
stepstoselflove
stepstoselflove,
Tosi nopeesti kyllä oot saanut tuloksia, ihana juttu! ♥
nouw.com/stepstoselflove