Hyvällä fiiliksellä kohti kesää

Moikka!

Tällä viikolla on taas ollut aivan uskomattoman upeat kelit ja onhan sitä jo lämpöennätyksiä tälle vuodelle tullut rikottua jossain päin Suomea. Täällä Jyväskylässäkin ollaan melkein joka päivä tällä viikolla saatu nauttia auringosta ja mukavista plussa-asteista, lukuunottamatta maanantaita jolloin luontoäiti päätti antaa tänne Keski-Suomeen vettä.

Asu:
Takki ja paita: H&M
Nahkajäljitelmähousut ja polven yli saappaat: Nelly.com

Oon huomannut kuinka suuri vaikutus on ollut päivien pidentymisellä. Nykyään on valoisaa kun herää seitsemän aikaa (jos en mene aamuaerobiselle) ja iltaisin on suhteellisen valoisaa vielä kahdeksan aikaa. Herääminen on niin paljon mielekkäämpää, kun voi herätä valoisaan aamuun ja parasta on jos ulkona paistaa aurinko. Mulla on ikkunat ilta-auringon suuntaan mutta kyllä se auringon- ja luonnonvalo silti puskee todella reippaasti sisälle ikkunoista. Ulkona huomaa ihmisistä sen pirteyden ja energisyyden kun aurinko paistaa ja nämä vielä suhteellisen matalat plussa-asteet näyttävät olemassa oloaan.

Mulla on tälle keväälle sekä tulevalle kesälle kaikkea mielekästä tekemistä ja lähdenkin todella hyvällä fiiliksellä odottamaan kesää. Heti kesäkuun alussa matka käy Kuopioon, Power Cupiin ja heti sen jälkeen viikoksi Lappiin. Sen lisäksi kesään mahtuu monia ihania tapahtumia ja juhlia, sekä tietysti myös töitä. Unohtamatta päällä olevaa kisadieetti ja ihania aamuaerobisia raikkaissa kesäaamuissa. Nyt keväällä painan töitä ja koulua kasaan, ja onhan minulla tulossa myös pari mielekästä yhteistyöprokkista. En halua saavuttaa nyt ollenkaan negatiivista mielialaa, koska asioiden tekeminen on reilusti mukavampaa, kun on hyvä fiilis ja onnellinen olo.

Voisinpa sanoin kuvailla sitä motivaatiota mikä mulla on tämän blogin suhteen juuri nyt. Viimeisimpien postausten kuvat ovat kaikki olleet juuri sellaisia, kuin olen ajatellut. Pystyn hyvällä mielellä tekemään postauksia 2-3 kertaa viikossa, ottamatta ylimääräistä stressiä. Ihanat kommentit postauksiin piristää ja nostattaa motivaatiota todella paljon. Saan myös todella usein Snapchatin ja Instagramin puolelle viestiä siitä, kuinka mun blogia on mukava lukea. Nämä kaikki merkitsevät todella paljon. Toivottavasti saan kokea blogin kautta vielä paljon uskomattomia asioita ja tutustua vielä enemmän uusiin, ihaniin ihmisiin.

Lähdethän sinäkin hyvällä fiiliksellä kohti kesää, niin minä ainakin teen.

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Niin kiva kokonaisuus <3
nouw.com/emmikristiinan
noorahakanen
noorahakanen,
Voi kiiitos❤️
nouw.com/noorahakanen
AinoKaisaR
AinoKaisaR,
Ihanaa nähdä jollaki asukuvissa jo nahkatakki! ❤️
nouw.com/ainokaisar
noorahakanen
noorahakanen,
Hei ihana kuulla 😍
nouw.com/noorahakanen
stepstoselflove
stepstoselflove,
Ihanan positiivinen postaus <3 Mä oon kans huomannut energiatasojen nousun, kun on ollut niin valoisia päiviä!! Aivan ihanaa :')
nouw.com/stepstoselflove
noorahakanen
noorahakanen,
Voi kiitos! ❤️ Se on kyllä ollut auttava tekijä!
nouw.com/noorahakanen