Hymyä!

Haluan puhua teille asiasta, joka on minulle itselle ollut aikanaan todella vaikeaa. Tätä asiaa pitää itsestäänselvyytenä, mutta kuitenkaan sitä ei toteuta välttämättä päivän aikana ollenkaan. Puhun niin yksinkertaisesti asiasta, kuin hymy.

Mä en oo tyyliin koskaan julkaissut kunnollisia hymykuvia missään sosiaalisessa mediassa. Olen aina pitänyt omaa hammashymyäni rumana, vaikka tämänkin postauksen osasta kuvista välittyy myös itselle todella hyvä fiilis. Jokainen varmasti tietää itselleen perusilmeen, joka löytyy jokaisesta kuvasta. Suosittelen kokeilemaan seuraavalla kerralla hymyilemistä, sen ei tarvitse olla hammashymy. Voin kertoa tämän postauksen kuvien taustasta sen verran, että mikä sai mut oikeasti hymyilemään leveää hymyä. Ajatukset oli kuvien otto hetkellä todella rauhalliset, mutta onnelliset koska kirjoitukset kevään osalta on vihdoin ohi. Sen lisäksi tunsin tuossa hetkessä olevan todella onnellinen tyttö. Minulla on aivan mahtava asunto ja vielä mahtavempi poikaystävä. Muutenkin asiat tuntuu tällä hetkellä menevän putkeen. Näitä asioita kun alkoi miettimään niin väkisin se hymy nousi huulille ja mielestäni kuvista välittyy se aito onnellisuus ja iloisuus.

Monesti sanotaan, että hymy tarttuu. Se on oikeasti totta. Itse pyrin aina hymyilemään vanhemmille ihmisille, koska kaikilla heillä ei välttämättä ole ketään läheistä. Yleensä saan aina takaisin hymyn ja katseen, josta välittyy onnellisuus siinä hetkessä. Jos et halua hymyillä huulilla, pystyt niinsanotusti välittämään saman fiiliksen toiselle kasvojen ja silmien eleillä. Jos näen mahdollisesti kaupungilla yksinäisen näköisen ihmisen, hymyilen hänelle. Pelkästä hymystä hänelle voi välittyä olo, että joku välittää hänestä.

Hyvässä porukassa koko hengailu on yhtä hymyä ja naurua. Ensiksi kaikki alkaa pienestä ujosta hymystä, jota seuraa vähän levempää hymyä ja kaikki päättyy nauruun. Tästä elävä esimerkki on viime syksyltä bloggaajien miitistä. Aluksi oli pieni jännitys kaikilla päällä mutta aivan kuin sormia olisi napsautettu ja kaikki vaan hymyili ja nauroi. Yksi aloitti, muut seurasi niin sanotusti perässä. Kahviloissa huomaa tilanteita, joissa porukasta kukaan ei hymyile. Suurin syy on se, että keskitytään liikaa puhelimeen ja se toiset osapuolet jäävät huomioimatta. Itse yritän aina keskittyä siihen kaveriin. kuin sosiaaliseen mediaan. Some kyllä odottaa, kaverit eivät välttämättä. Seuraavalla kerralla kun menet jonkun kanssa esimerkiksi kahville, kysy häneltä miten hänen viikko/päivä on mennyt ja hymyile. Se luo todella lämpimän olon toiselle osapuolelle ja varmasti saat hymyn takaisin.

Toivottavasti tämä postaus herätti vähän ajatuksia teissä. Monesti tosiaan hymyä pidetään itsestään selvyytenä, mutta todellisuudessa se onkin yllättävän vaikea asia monelle. Voit ottaa tavoitteeksi hymyillä esimerkiksi viidelle henkilölle päivässä. Ihan sama onko hymyn kohde entuudestaan tuttu vai tuntematon ihminen. Yhtälailla se hymy lämmittää mieltä.

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

NennaKalsi
NennaKalsi,
Mun mielestä sun hammashymy on aivan ihana 😍
nouw.com/nennakalsi
noorahakanen
noorahakanen,
Voi kiitos😍❤️
nouw.com/noorahakanen
sofiaanniemilia
sofiaanniemilia,
Aivan ihania kuvia ❤️ mäkään en ennen harrastanut hammashymyä, koska se näytti kamalalta ja tuntui oudolta. Nyt kuitenkaan en osaa edes hymyillä toisella tavalla vaan se tulee luonnollisesti kaikkine hampaineen!🤗
nouw.com/sofiaanniemilia
noorahakanen
noorahakanen,
Voi kiitos❤️ Ja sulla on kyllä aina niin valloittava hymy😍
nouw.com/noorahakanen
AinoKaisaR
AinoKaisaR,
Hyvä kirjoitus Noora! 😊
nouw.com/ainokaisar
noorahakanen
noorahakanen,
stepstoselflove
stepstoselflove,
Ihania kuvia ! Mun mielestä sun hymy on aivan ihana ja tarttuva ♥
nouw.com/stepstoselflove
noorahakanen
noorahakanen,
Voi kiitos ihana❤️😘
nouw.com/noorahakanen