Helpot ja yksinkertaiset proteiiniletut

Moikka!

Multa kysellään todella paljon erilaisia reseptejä, ns terveellisiä vaihtoehtoja perinteisille herkuille, jotka eivät välttämättä ole aina kauhean terveellisiä. Pistin snäppiin kuvaa parisen viikkoa sitten mun aamupalasta, jolloin olin tehnyt näitä kyseisiä lettuja ja multa kyseltiin todella paljon reseptiä! Näissä on runsaasti proteiinia, parissa eri muodossa. Ainemäärät eivät ole tarkkoja vaan riippuu ihan siitä, kuinka monta lettua haluat ja lettujen koosta. Mä tein tällä määrällä yhden paistinpannun kokoisen letun, mutta tällä määrällä olisi saanut suunnilleen myös neljä pienempää.

4 kananmunan valkuista
Ripaus steviaa makeuttamiseen (voit myös jättää välistä)
1 mitallinen Heraproteiinia (itse käytin Fastin minttusuklaan makuista heraa, normi suklaaherakin toimii yhtä hyvin!)

Vatkaa valkuiaisten massa kovemmaksi. Lisää stevia sekä heraproteiini ja sekoita kauhalla seos tasaiseksi. Paista pannulla. Paistamisvaiheessa voit vaikuttaa siihen, minkä kokoisia ja kuinka monta lettua tulee.

Kun olet paistanut letut, lisää päälle omanlaiset lisukkeet. Itsellä oli banaania ja mustikoita, mutta varmasti vadelmat toimisi yhtä loistavasti!

Toivottavasti saitte vähän inspiraatiota erilaiseen aamupalaan tai välipalaan! Jos haluaa tehdä tälläisen, mutta samalla vähän herkutella niin esimerkiksi vaniljajäätelö sopii todella hyvin tähän rinnalle!

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

stepstoselflove
stepstoselflove,
Nam, kuulostaa hyville!!<3
nouw.com/stepstoselflove