Fresh it up | Bette Box 1

Toteutettu yhteistyössä Bette Boxin kanssa

Moikka!

Mä sain loistavan tilaisuuden tehdä Bette Boxin kanssa yhteistyötä ja päätin tarttua siihen. Olen aikoinaan katsonut Youtubesta videoita, joissa tubettajat avasivat aina kuukauden boxin videollaan ja kertoivat mielipiteensä tuotteista. Haaveilin myös itse tilaavani boxin silloin, mutta olin alaikäinen enkä saanut äidiltäni lupaa. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaa, nimittäin nyt saan nauttia Bette Boxista ainakin seuraavan kolmen kuukauden ajan.

Bette Boxin ulkokuori on todella tavallinen, mutta sisällä oleva silkkipaperi sekä tervehdyskortti, jonka toiselta puolelta löytyvät tuotteiden tiedot ja hinnat kaupoissa, luovat mukavaa piristystä. Tässä huhtikuun boxin kortissa oli mietelause "Today is the beginning of anything you want." Jokaisen kuun boxilla on oma teemansa ja tämän kuun teema paljastuukin jo otsikosta, nimittäin Fresh it up, Boxissa löytyi oikeastaan jokaiseen kategoriaan sopivia tuotteita: hiusten hoitoon, meikkaamiseen sekä ihonhoitoon, juuri sellaisia mitä voisi kuvitella tarvitsevansa nopeaan freesaukseen.

Boxissa paljastui kaksi hiuksille tarkoitettua tuotetta. Näistä itseasiassa tämä Loreal Parisin Purple Shampoo (Ovh. ~5.90€/200ml, Saatavuus: hyvin varustellut tavaratalot) on minulle jo entuudestaan tuttu ja voin suositella tätä kovasti. Tämän kanssa samaa sarjaa löytyy myös Purple Mask, joka on kanssa minun yksi lemppari hopeamaski. Kortissa kerrotaan, että tätä shampoota myös brunetet voivat käyttää, jos haluavat viilentää lämpimän ruskeita hiuksiaan.

Toinen hiustuote oli itselle täysin tuntematon ja niin oli kyllä tämä merkki. Kyseessä on Ikoo -merkin Infusions Hair Fresh-Ups -hiuslappu (Ovh. 9,90€/8kpl). Tämän pitäisi raikastaa tunkkaisilta tuntuvia hiuksia sekä hiuspohjaa minttu- ja teepensasuutteen avulla. Tämä pääsee itsellä ehdottomasti käyttöön, koska tämän tyylinen tuote on itselle kyllä täysin uusi tuttavuus.

Seuraavana boxista paljastui kaksi meikkaamiseen liittyvää tuotetta. Vasemmalta löytyy Lumenen uutuusripsari, Lumene Essential Volume Mascara (Ovh. 9,90€, Saatavuus: www.lumene.com). Tämän ripsarin pitäisi jättää ripset runsaammiksi, pidemmiksi ja kuaniin kaareviksi. Sen lisäksi tämä sisältää ripsiä hoitavaa tupasvillaa ja tuuheutta tuovia luonnollista alkuperää olevia kuituja. Innolla odotan, että pääsen testaamaan tätä, koska tällä hetkellä käytän Physicians Formulan ripsaria ja olen siihen aivan rakastunut. Joten nähtäväksi jää, pärjääkö tämä Lumenen ripsari sille.

Toisena tuotteena paljastui Figs & Rouge Hydra-Pore Velvet Cream (Ovh. ~40e/30ml, Saatavuus: www.glamlinshop.fi). Kyseessä on voide, jonka pitäisi tehdä ihosta mattaisen, kosteutetun ja samettisen tuntuisen. Sen lisäksi rasva sisältää A, C & E-vitamiineja ja hyaluronihappoja, joiden pitäisi palauttaa kasvoille luonnollinen hehku samalla pienentäen ihohuokosia. Tätä on tarkoitus tosiaan käyttää meikin alla ja tuotekortin mukaan mattaisemman lopputuloksen saavuttamiseksi tätä pitää lisätä päivittäisen kasvorasvan päälle.

N.A.E. -nimiseltä brändiltä oli tämän kuun boxissa kaksi tuotetta (deodorantti tai suihkugeeli), joista mä pääsin kokeilemaan suihkugeeliä. Kyseessä on N.A.E. Idratazione suihkugeeli (Ovh. ~ 4€/200ml, Saatavuus: Hyvinvarustellut päivittäistavarakaupat sekä tavaratalot). Kyseessä on siis kosteuttava suihkugeeli, joka sisältää luomulaatuista viikunaa ja hibiskuskukan uutetta. Kerkesin tätä vähän jo haistaa ja voin sanoa että tää tuoksuu aivan ihanalle. Ei liian vahva tuoksu mutta ei myöskään perinteisen suihkusaippuan tuoksuinen. Iso plussa tälle brändille siitä että heidän tuotteensa ovat täysin vegaanisia sekä tuotteiden pakkaukset 100% kierrätettäviä.

Viimeisenä tuotteena tuli 1ml kokoinen hajuvesinäyte Flower by Kenzo Eau de Vie EdP -uutuudesta (Ovh. ~62,50€/30ml, Saatavuus: Stockmann, Sokos, Sokos Emotion, Kicks). Hajuvettä kuvaillaan ihanan kepeäksi, jossa iloinen unikko sulkee sisäänsä inkiväärin kuorta, Bulgarian ruusua, appelsiininkukkaa sekä tonkapapua. Suihkautin tätä vähän kädelle ja tuoksu on todella raikas sekä miellyttävä. Monesti hajuvedet saattavat olla jopa tunkkaisen hajuisia, mutta tässä ei sitä ongelmaa ole. Aloin jopa harkitsemaan, että kävisin jossain välissä kotiuttamassa tästä tuon 30ml kokoisen pullon.

Tulen esittelemään myös touko- ja kesäkuun Bette Boxit täällä blogin puolella ja kertomaan kesäkuun esittelyn yhteydessä myös kokonaisvaltaisen mielipiteen tästä kolmen kuukauden testijaksosta. Mutta suosittelen ehdottomasti kurkkaamaan Bette Boxin -sivut, voit mm. ostaa esimerkiksi äitillesi äitienpäivälahjaksi. Myös miehille löytyy oma Limited Edition -boxi.

Kerro kommenteissa, ootko sä tilannut Bette Boxia tai ootko kenties saanut boxin mukana tuotteita, jotka ovat päässeet sinulla ihan joka päiväiseen käyttön!

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit